Elegáns és klasszikus – ez a KAZAR

2023 május 5.
Elegáns és klasszikus – ez a KAZAR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legújabb KAZAR kollekcióban a tervezők a modern nő minden lehetséges igényét kielégítik. A sportos elemek összefonódnak a klasszikus sikkes vonallal, miközben a minták bevonásával a 90-es évek jegyei is visszaköszönnek. A kifinomult kiegészítőkkel bővülő cipő- és táskakollekció olyan magabiztossá varázsolja viselőit, hogy akár a világ meghódítására is elindulhatna!

 

A tavaszi/nyári cipők és táskák kihangsúlyozzák a stílusunkat, míg a sálak, kendők és egyéb kiegészítők játékosan lazává varázsolják megjelenésünket. A színeket, szabásokat és textúrákat kedvünk szerint kombinálhatjuk. Fejezzük ki önmagunkat, játsszunk a formákkal és a színekkel, hisz jó ízléssel minden lehetséges! A termékek egyszerre szexik és kényelmesek. Utal a “sprezzaturára”, amely a zene világából származik, ami egyrészt hihetetlen könnyedséget jelent másrészt úgy csinálni, hogy ne látszódjon, hogy az erőfeszítésünkbe került.

“A kollekciónk tervezői a klasszikus elegancia megtörésére bátorítanak. Modern, érdekes megoldásokat találhatsz a mindennapokra és a különleges alkalmakra egyaránt” – mondja Karol Kazienko a női Kazar kollekció marketing igazgatója. Az elegancia keveredése egy csipetnyi lazasággal fűszerezve- így lehet egy mondatban jellemezni a tavaszi/nyári kollekciót.

Intenzív színek, kristályos díszítés, kontrasztos vagy éppen dombonyomott varrás és gyönyörű kiegészítők jellemzik a kollekciót. A színvilágot az érzéki vörös uralja, amely figyelem felkeltő, érzelmeket vált ki és javítja a hangulatunkat.

„A klasszikus velúr és bőr darabok mellett, fellelhetőek a kivételes, fényes és lakkozott, illetve az egyedi tervezésű rózsaszín virágmintás mintás termékek is. Ez a rózsaszín és piros párosítás ebben a szezonban cipőket, táskákat és kiegészítőket fog díszíteni. A piros, az arannyal, a pasztell kék tónusokkal, a zölddel és bézzsel párosul” – mondja Kamila Dudzic, a Kazar női kollekciójának kreatív igazgatója. A szexi táskákhoz szandálok társulnak, melyek különböző magasságú sarokkal rendelkeznek, találunk természetesen hegyes orrú cipőket is, amelyek csodásan meghosszabbítják a lábakat. 

230130_ZK_KAZAR_0891_edited

Kapcsolódó bejegyzések