Nyár, napfény és kaland Bali szigetén

2024 április 14.
Nyár, napfény és kaland Bali szigetén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Akár új kalandos helyeket szeretnél felfedezni, akár csak egy kis vakációra vágysz, az új illatalkotás, a 4711 Remix Green Oasis gyümölcsös-virágos keverék vízi akkordokkal tökéletes nyaralási érzést nyújt.

A tökéletes nyár receptje: Boldog, hangos, szórakoztató!

A 4711 Remix illatkollekció 2018 óta ragadja meg a fiatal generáció divatból, zenéből és táncból származó trendjeit. A 4711 Remix több, mint egy illat, ez egy életérzés extra frissítéssel! 2024-ben a kollekciót a “Green Oasis” nevű gyümölcsös-virágos koktél illattal bővítik, amely elrepít egy zöld oázisra Balin.

4711_Remix_Green_Oasis_Mood_8_edited 4711_Remix_Green_Oasis_Mood_12_edited

Az illat: Egy trópusi csobbanás!

Ez az illatkeverék a citrom, a sárkánygyümölcs és a görögdinnye pezsgő triójával indul. A szívjegyben a magnólia és a gardénia virágimpulzusai egészítik ki az illatkoktélt. A vízi akkordok elmerítenek egy trópusi környezetben a dzsungel közepén. A cédrusfa, a szantálfa és a pézsma kontrasztot és változatosságot biztosít a háttérben, modern hatást hagyva maga után. Egyszerre olyan illat, mint egy gyümölcsös felüdülés, virágos szellő és vízi csobbanás!

4711_Remix_Green_Oasis_Mood_20_edited

Nyaralás érzés – a dizájn

Az élénkzöld tónusok keverékéből készült színes, pimasz dizájnjával a 4711 Remix Green Oasis igazi szemet gyönyörködtető látvány a polcon, és egy kalandokkal teli zöld oázisba kalauzol el. Egy olyan csomagolás, amely egy kristálytiszta folyót sejtet a dzsungel közepén, egzotikus növényekkel és élénk színekkel körülvéve, a vágyott hűsítő frissességhez.

4711_Remix_Green_Oasis_Mood_23_edited

Kapcsolódó bejegyzések