Megérkezett a személyre szabott szérum!

Az Artistry az innovációkban hisz, éppen ezért egy olyan komplex készítményt fejlesztett ki, amely személyre szabottan képes az arcbőr problémáira fókuszálni. A képlet egyszerű: végy egy alapszérumot és add hozzá azt a három kiegészítőt, amely kifejezetten a rád jellemző problémákat képet kezelni.

Fókuszban a valódi bőrproblémák!

Átfogó kutatás során az ARTISTRYTM szakértői az alapvető bőrproblémákat és ezzel kapcsolatos tapasztalatokat vették górcső alá. Létrehoztak egy 32000 ember fotóit és adatait (bőrtípus, életkor stb.) tartalmazó adatbázist F.A.C.E.S (Facial Analyis Computer Evaluation System), amelyből kiderül, a résztvevők milyennek látják bőrük állapotát, melyek a legfőbb bőrproblémáik, továbbá választ adtak arra is, hogy a napsütés milyen nyomot hagyott a bőrükön az elmúlt 10 évben.

Scientist Holding Product - Artistry Signature Select Social: 15

Az adatok alapján:

  • a megkérdezett nők 98%-a egy vagy két, 95%-uk pedig három vagy annál több bőrproblémáról számolt be,
  • jellemzően a száraz bőr, a fakóság, a pigmentáció, a ráncosodás és a rugalmasság elvesztése volt az öt leggyakrabban felmerülő bőrprobléma,
  • ahogy ezek a bőrproblémák egyre intenzívebbé válnak, idővel kölcsönösen hatnak egymásra is, és egyre láthatóbbá válnak arcunkon az öregedés jelei.

„A kutatás eredményei segítettek minket abban, hogy olyan terméket alkossunk, ami az egyéni igényekre szabva, ugyanakkor holisztikus módon közelíti meg a bőrápolást” – mondta el Jason Rothouse, az ARTISTRY  vezető kutatója. „Fontosnak tartottuk, hogy az új ARTISTRY Signature Select személyre szabott szérummal választ adjunk a leggyakoribb problémákra, ugyanakkor látványos és hatásos eredményt nyújtsunk mindenki egyedi igényei szerint.”

Art_SigSel_Social_58.300dpi

Megszületett a személyre szabható szérum!

A kezdő készlet része egy univerzális ARTISTRY Signature Select személyre szabott alapszérum, mely 100%-ban fitotápanyagokkal dúsított vizet tartalmaz és 5 NUTRILITE növényi összetevő – acerola cseresznye, fekete ribiszke, zöld tea, gránátalma és spenót – felhasználásával készül. Nem kell mást tennünk, mint személyes igényeink szerint kiválasztani azt a 3 ampullát az ötféle típus közül, melyek ránk leginkább jellemzőek.  Az ampullák a következő bőrproblémákra jelent megoldást: hidratálás, ránctalanítás, feszesítés, pigmentkezelés és halványítás. Jó hír, hogy az ampullák mindegyike klinikailag bizonyítottan javítja az öregedés látható jeleit is. A szérumok légmentes csomagolásban várják első használatukat, így garantáltan megőrzik a bennük lévő növényi hatóanyagok frissességét.

Mire képesek az ampullák?

Hidratáló Ampulla: Megőrzi a bőr puhaságát, egészséges megjelenését és egész napon át tartó hidratálást biztosít. Többféleképpen fokozza a bőr nedvességszintjét. Használatával bőröd hidratáltsága akár 233%-kal javulhat!

Világosító Ampulla: A felhalmozódó bőrfelszíni sejtek eltávolításával a világosító ampulla felfedi a bőr egészséges ragyogását. Fényt ad és új életre kelti arcod! A bőrvilágosítást célzó innovatív, új ragyogásmegújító technológia felgyorsítja a bőrsejtek megújulását és friss megjelenést ad bőrödnek.

Bőrfeszesítő Ampulla: A bőrfeszesítő technológia egy igazi áttörés a megereszkedett bőrrel szembeni harcban. Az ampulla támogatja a sejtek szoros kötését, ezáltal javítja a bőr feszességét és rugalmasságát.

Product Progression - Artistry Signature Select Social: 20

Ránctalanító Ampulla: Ez a hatékony öregedésgátló szérum klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom vonalak és a mélyebb ráncok megjelenését. A hatékony ránctalanító technológia segít feltölteni a bőrt, és simább, egészségesebb megjelenést biztosít akár egy hét alatt.

Pigmentkezelő Ampulla: A sötét foltok jelentősen öregíthetik a bőröd. Próbáld ki a pigmentkezelő ampullába zárt legújabb tudományos áttörésünket: a foltokat célzó C-vitaminos technológiát! Klinikai kutatások során a nők 100%-ánál volt megfigyelhető a pigmentációs foltok méretének csökkenése és egyenletesebb bőrtónus az ampulla használatával.

Tanácstalan vagy mire van pontosan szükséged?

Töltsd le az ingyenes ARTISTRY Virtual Beauty alkalmazást és válaszd a „Bőrápolás” lehetőséget, majd készíts egy szelfit bőröd elemzéséhez. Ezután egyéni bőrápolási tanácsot kapsz, hogy melyik ampulla való leginkább neked. Ez a könnyen használható eszköz segít abban, hogy magabiztosan felmérd bőrápolási igényeid, sőt, virtuálisan „kipróbálhatod” az ARTISTRY más termékeit is!

Artistry szépség app

Kapcsolódó bejegyzések