Neked már van arcápolási terved tavaszra?

2021 március 5.
Neked már van arcápolási terved tavaszra? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tavasszal elkezdődik az életmódváltás, és ezzel egyidőben érdemes kidolgoznunk egy bőrápolási menetrendet is, éppen azért, hogy az arcbőrünk mindig megkapja azt a fajta tápláló kényeztetést, aminek hatására a bőr fiatalsága és szépsége megőrizhető marad. A Foreo segítségével most összegyűjtöttünk egy hathatós támogató rendszert, ami alapján Te is el tudod dönteni, milyen kezelések és termékek lesznek a leghasznosabbak a bőröd számára.

Akár egy radikálisabb kozmetikai beavatkozást, akár a kíméletesebb otthoni bőrápolást választod, vedd figyelembe a következőket:

Gyakoriság

Amikor egy kozmetikai eljárás mellett döntesz, érdemes előre elhatározni magadban, hogy képes leszel-e végigcsinálni a bőrgyógyász vagy kozmetikus által javasolt kezeléssorozatot. Emellett számolnod kell a lehetséges mellékhatásokkal, mint például bőrpír, hámlás, vizenyő stb. Csak olyan kezelésbe vágj bele, amely mellett ki is tudsz tartani! Egy alapos kozmetikai kezeléssorozat heti, kétheti kezelést jelent, többnyire két- vagy három hónapon keresztül tart. Érdemes alaposan átbeszélni a célok, és azt is, milyen kezeléssel milyen eredmény várható.

pexels-polina-tankilevitch-3738349_edited

Szezonalitás

A bőr érzékenységével járó kezeléseket, például kémiai peelinget, vagy lézeres kezelést alacsony UV-indexű időszakokban, elsősorban ősszel vagy télen végeztess. A szabály alól bármely kivétel foltokat okozhat, még akkor is, ha UV-szűrős termékeket használsz. Számos vitamin készítmény, mint például a C-vitamin szintén érzékennyé teheti a bőrödet, így ennek alkalmazását is körültekintően végezd.  

Költségvetés

Előre számold ki a kezeléssorozat tervezett költségeit, amelyre szükséged lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Ez megkönnyíti a döntésed, hogy milyen kezelésbe fektess be.

Határozd meg a célodat és rendelj hozzá lehetőségeket. Ebben segítünk, így a következő 3 példán keresztül pontosan le tudod mérni milyen célhoz milyen eszközöket, módszereket vehetsz igénybe. 

A CÉL – Ragyogás

Módszer: Radikális

Az egyik legnépszerűbb eljárás a mezoterápia, amely során vitaminokat és enzimeket juttatnak mélyen a bőrszövetbe. Avámpír-terápia szintén hatásos eljárás, ebben az esetben a véredben lévő plazmákat kivonják, majd visszajuttatják a bőrödbe.

Módszer: Szalon-szint

A kezelések a kozmetikai szalonokban általában 3 lépésből állnak – tisztítás, előkészítés és hidratálás. Gyakran vetik be e mellett a termo-technológiát és a LED-fényterápiát. Hatékony enzimek és magas fokú hatóanyagok alkalmazásával manuálisan vagy gépek segítségével juttatják a bőr felső illtve mélyebb rétegeibe a hatóanyagokat.

Módszer: Okos

A FOREO UFO 2 szónikus készüléke a Glow Addict maszkkal kombinálva, mindössze 90 másodperc alatt nyújt teljes arckezelést krio-, termo- és LED-terápiát alkalmazva, mindezt az otthonod kényelmében. Garantált eredményekért érdemes hetente legalább 3x használni.

FOREO_UFO 2_home_edited

A CÉL – Fiatalítás

Módszer: Radikális

A mikrotűs kezelés apró elváltozások sorozatát generálja bőrödben, amely beindítja a bőr regenerációs mechanizmusát, ezáltal fiatalabb arcfelszínt és egyenletesebb megjelenést eredményez.

Módszer: Szalon-szint

A kozmetikai szalonokban használt rádiófrekvencia hőt generál a bőrszövet mély rétegeiben, ami serkenti a kollagén és az elasztin termelését.

pexels-gustavo-fring-3985344_edited

Módszer: Okos

Az otthoni arcmasszázs hatékony módszer lehet a ráncok ellen. Sok olyan arcmasszázs létezik, amelyet könnyű elsajátítani és otthon bármikor bevethető! Előnyük, hogy néhány percet vesznek igénybe és viszonylag hamar kifejtik hatásukat.

A CÉL – Revitalizáció

Módszer: Radikális

A lifting során a szakemberek a laza bőrszöveteket feszítik meg a friss és kisimult arcért. Olyan területekre összpontosítva, ahol a bőr lazább és kevésbé életerős. Hatékony módszer a bioarcplasztika, az arcjóga, vagy a naturális arcplasztika.

Módszer: Szalon-szint

A krio-terápia alkalmazása során a vérerek gyorsabban összehúzódnak és kitágulnak, amely lehetővé teszi, hogy a használt hatóanyagok mélyebbre hatoljanak, és intenzívebb hatást váltsanak ki a bőrödön.

Módszer: Okos

Heti egyszeri okos arcmaszkos kezelés, – pl. az UFO 2-vel – revitalizálja és felfrissíti a bőrt. A krio-terápia azonnal hűti a bőrt, feszesebb és könnyebb megjelenést nyújt, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti arcpuffadás jeleit.

FOREO_UFO 2_edited

Kapcsolódó bejegyzések