Fiatalos ragyogás japán hatóanyagokkal

2018 november 14.
Fiatalos ragyogás japán hatóanyagokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Mission Eclat a fiatalos ragyogás japán titka, amely aktív hatóanyagokban és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmazó, prémium minőségű kozmetikumokkal nyújt megoldást a 45 év feletti hölgyeknek.

A termékcsaládot élvonalbeli kutatások ihlették, amelyeknek köszönhetően a termékek többdimenziós hatást gyakorolnak a bőrre. A japán szépségápolásban évszázadok óta használatosak az olyan tradicionális összetevők, mint a barna algakivonat és a hidratáló Chinpi-kivonat, amelyek hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy a bőr visszanyerje az idő múlása során elvesztett ragyogását.

Tisztítás: MiSSION ECLAT Bársonyos Habzó Arclemosó – Sűrű és gazdag állagának, valamint leheletfinom rózsaillatának köszönhetően nem csupán a bőrünket, de érzékeinket is kényezteti. Hatékonyan távolítja el a sminket, helyreállítja a bőr bársonyos simaságát és az egészséges ragyogását.

Mélyhidratálás: MISSION ECLAT Intenzíven Hidratáló Lotion – Sűrű és gazdag állagú formula, amelynek minden egyes cseppje az epidermisz rétegébe hatolva fejti ki hosszan tartó, tápláló és hidratáló hatását a fiatalosan ragyogó arcbőrért.

Koncentrált táplálás: MISSION ECLAT Koncentrált Esszencia – Táplálja, puhítja és növeli bőrünk rugalmasságát. Selymes és gazdag formulájának köszönhetően könnyedén eloszlathatjuk arcbőrünkön, amely így bejuttatja azokat a megfelelő tápanyagokat, amelyre az érett bőrnek szüksége van.

Mission Eclat Továbbfejlesztett regeneráló szem- és ajakápoló krém

Bőrfeszesítés mesterfokon: MISSION ECLAT Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém – A rituálé negyedik lépése. Gazdag állagú és gyorsan beszívódó krém, amely helyreállítja a bőr egészséges megjelenését és láthatatlan réteget képez a bőrön, mélyebb rétegekbe zárva a korábbi lépések során bőrbe juttatott aktív hatóanyagokat.

Plusz ápolás: MISSION ECLAT Továbbfejlesztett Regeneráló Szem-és Ajakápoló krém – Igazi luxus krém, amely táplálja és hidratálja a bőrt, növelve annak rugalmasságát. Mindamellett, hogy helyreállítja arcunk kipihent megjelenését, segít halványítani a szemek és az ajkak körüli finom ráncokat.

 + 1 tipp: Carbo-terápiás Japán Arcmaszk

Éljük át a japán fürdők különleges hangulatát az arcápoló rituálé tökéletes kiegészítőjével, a Carbo-terápiás Japán arcmaszkkal, amely gél állagának köszönhetően, felvitelekor kiaknázza a felszabaduló szén-dioxid hatását. A finoman pezsgő formula gyengéden stimulálja a bőr mikrokeringését, felkészítve ezáltal az arcmaszkot követően használt kozmetikumok tápanyagainak még hatékonyabb befogadására. Továbbá mélyen tisztítja a bőrt és kíméletesen exfoliálja azt, miközben segít felszabadítani az elzáródott pórusokat. Hetente egy alkalommal használjuk a habzó arclemosót követően, mielőtt a hidratáló lotiont felvinnénk a bőrünkre. Egyenletes rétegben oszlassuk el a megtisztított, száraz bőrünkön. Ügyeljünk rá, hogy a szemek és az ajkak területét elkerüljük. Hagyjuk hatni az arcmaszkot 10 percig, majd alaposan öblítsük le.

Kapcsolódó bejegyzések