Olasz stílus, inspiráló nőiesség, luxus kivitel – ezt képviseli a Liu Jo márka

Az olasz nők és az ő kifogástalan ízlésük inspirálta a Liu Jo luxus márkát, akik a számtalan termékkategória mellett (ruha, táska, cipő stb.) végre lenyűgöző karórákkal és ékszerekkel is jelen vannak a piacon. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb órakollekcióját a nagyközönségnek.

A Liu Jo márka love sztorija

A Liu Jo 1995-ben alakult meg Caprin. Az alapításkor még csak gyapjúfeldogozással foglalkoztak, mára szinte az megjelenéssel kapcsolatos minden területen jelen vannak: ruházat, cipő, farmer, ékszerek, fehérnemű, lakberendezési kiegészítők, óra stb. A márkanevet egy kedves szerelmi történet ihlette, hiszen az alapító, Marco Marchi beceneve a “Jo”, amelyet  diákkori szerelme, “Liu” nevével olvasztott egybe.

2018-01-24_LIU-JO_GLAMOROUS_18_Luxury_053

Hódító világmárka

A Liu Jo 50 országban van jelen Európa, Afrika és Ázsia-szerte, összesen 350 márkabolttal és 5000 multi-brand koncepciójú értékesítési csatornával, amelyek között a Fashionwatch is szerepet vállal. Mindkét üzletükben és a webáruházukban is elérhető ez a kifinomultan nőies, prémium óra- és ékszermárka.

2018-01-24_LIU-JO_GLAMOROUS_10_Luxury-ADV_066_QUADRATA

Hogyan inspirálják az olasz nők a Liu Jo márkát?

Az olasz nők mindenkit rabul ejtenek az őket körüllengő stílusos bájjal, buja merészséggel, trendi vagánysággal, virgonc szenvedéllyel és kifinomult eleganciával. Az olasz nő tetőtől talpig nőnek érzi magát, és ezért körültekintően ad a megjelenésére is. Nem véletlen, hogy az olasz nők kifogástalan ízlése inspirálta a Liu Jo luxus márkát is.

LJ_shot_6

A temperamentumos, ízig-végig olasz nők szeretik a stílusos megjelenést és a minőségi anyagokat. Éppen ezért készülnek az órák a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, a bőr, az ásványi üveg, vagy az ezüst mutatók. Az óratok (és több esetben a szíjak anyaga is) nemesacél, amely nagyon ellenálló, gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény, megtartja a színét, és korrózió elleni bevonattal rendelkezik.

A nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk  a Liu Jo órák számlapjain csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal.

Kapcsolódó bejegyzések