Legyél ragyogóan szép a Max Factor új termékeivel!

2019 január 10.
Legyél ragyogóan szép a Max Factor új termékeivel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Max Factor neves sminkmesterek segítségével fejlesztette ki a Radiant Lift termékeket. A Max Factor nő most készen áll arra, hogy a legjobbat hozza ki magából a hibrid formulák segítségével, amelyek kiváló összetevőket tartalmaznak és olyan elsőrendű sminktermékek születnek belőlük, amik egyúttal ápolják is a bőrt.

Egész napon át tartó természetes ragyogás

Választani a sugárzó arc és a tartós alapozás között: az új Max Factor Radiant Lift Alapozóval ez már a múlt problémája. Hosszan tartó fedőhatás és természetesen sugárzó megjelenés – luxus formula, hialuronsav komplexszel gazdagítva, amely hatékonyan hozzájárul a bőr hidratálásához. Emellett a finom ráncok megjelenésének csökkentése érdekében bőrsimító mikro-gyöngyök is végigsiklanak az arcon, míg a 30-as faktorszámú fényvédő szembeszáll a bőr idő előtti öregedéséért felelős UV-sugarak károsító hatásával. Egy sokoldalú, kötelező szépségkellék, amely többféleképpen tölti fel élettel a bőrt – a Radiant Lift Alapozót azoknak a nőknek tervezték, akik ragyogó, hibátlan megjelenésű  arcbőrt szeretnének, egész napra.

Előkészítés, tökélesítés, hangsúlyozás

Max Factor  négy újdonsággal bővíti termékskáláját, a maximális eredmények eléréséért. A bőr előkészítésére, tökéletesítésre, hangsúlyozásra tervezve – nemcsak minden sminkstílushoz passzolnak, de a Max Factor új, Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primere, Radiant Lift Korrektora és Miracle Glow Folyékony highlightere tökéletes összetevőket is tartalmaznak, amelyek ápolják a bőrt.

MAX_FACTOR_RADIANT_LIP_FOUNDATION_CRYSTAL_BEIGE_33_CAP_no_shadow

Előkészítés: Illuminating & Hydrating primer 

Max Factor Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primer segít a tökéletes „bőr-vászon“ felépítésében, gazdag, olajmentes formulájával. Glicerintartalma hidratálja a bőrt, miközben fokozatosan javítja tónusát – ez a könnyű, nem ragacsos állagú primer elasztomereket használ, így finoman siklik a bőrön és nem ül be a pórusokba. Hibátlan, egyenletes alapot teremt a sminknek. A panthenolt és vitaminokat tartalmazó formula révén ragyogóvá és hidratálttá teszi a bőrt.

MAX_FACTOR_MIRACLE_PREP_FACE_PRIMER_CAP_with_shadow

Tökéletesítés: Radiant Lift Korrektor 

Tapasztald meg az instant ragyogást az új Max Factor Radiant Lift Korrektorral. C- és E-vitamint, valamint fényvisszaverő porokat tartalmazó korrektor – alkalmazásával kinyílik a tekintet, a szemek hangsúlyosabbá és ragyogóbbá válnak.

MAX_FACTOR_RADIANT_LIFT_CONCEALER_LIGHT_02_no_shadow

Hangsúlyozás: Miracle Glow Folyékony Highlighter 

A márka első új típusú highlightere univerzális  ragyogást kínál. Könnyű, nem ragacsos állagú formula és fényvisszaverő pigmentek tökéletes elegye. A folyékony highlighter sugárzóvá teszi az arcot és természetes hatást teremtve, gyönyörűen kiemeli a bőr szépségét.

MAX_FACTOR_MIRACLE_GLOW_with_shadow

Kapcsolódó bejegyzések