Illatkollekció a harmónia jegyében

2020 május 29.
Illatkollekció a harmónia jegyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Már az ókori egyiptomiak és a rómaiak is ismerték az illóolajok gyógyító, nyugtató tulajdonságát és a mindennapi életre gyakorolt jótékony hatásukat. Talán nem meglepő, de sokkal kellemesebbnek és harmónikusabbnak érzünk egy olyan illatot, ami természetes alapanyagokat tartalmaz, így a benne lévő illóolajokat is kellemesebbnek találjuk.

A Mäurer & Wirtz által kifejlesztett 4711 ACQUA COLONIA kollekció kiváló minőségű eau de cologne, ami társ a mindennapi élet pihenentető pillanataiban. A legújabb, illatpárban a tisztító menta és az egzotikus licsi találkozik: élénkítő, friss kompozíció – finom és üde érzés a bőrünkön.

4711_AC_TeaEdition_Mood_26

Akár egy különösen fárasztó nap után, akár mert stressz, vagy belső nyugtalanság uralja éppen az életünket, a 4711 Acqua Colonia legújabb illata azt a könnyűséget és csipetnyi gondtalanságot nyújtja nekünk, amire gyakran vágyunk. Az alkotót, Natalie Gracia-Cetto-t az egzotikus alapanyagok és a wellness tudatossága inspirálta. A licsi átlátszó, gyümölcsös édessége pozitív hatással van a sejtvédelemre, az aromás fehér menta pedig testnek és szellemnek is új energiákat ígér.

4711_AC_TeaEdition_Mood_23

A 4711 Acqua Colonia tavaly ünnepelte tizedik évfordulóját – de a változatos összetevőkből álló, illatos brand bármikor megérdemli az ünneplést, hiszen kreatív és jótékony ajándék minden frissülni vágyó számára.

4711_AC_TeaEdition_Mood_24A kilenc illatban megtalálhatók a fás és citrusos aromák: Lemon & GingerLime & Nutmeg. Kivételesen pezsdítő hatással bírnak fűszeres-gyümölcsös kompozíciók: Pink Pepper & GrapefruitWhite Peach & CorianderMandarine & Cardamom. A Saffron & Iris lágy aromája mindazoknak ajánlott, akik szeretik, ha virágszirmos illat öleli körül őket. A Blood Orange & Basil pedig páratlan energiával stimulál és lelkesít.

Kapcsolódó bejegyzések