Itt a nyár, itt a fesztiválszezon!

Lehet nappal vagy éjszaka, ha jó zene szól, és remek társaságban vagyunk, garantált a könnyed szabadtéri hangulat. Kedvenc dalainkat énekelni, órákon át táncolni, élvezni az életet és belefeledkezni a szabadság érzésébe – ettől lesz a fesztiválnyár az év legszebb időszaka!

Az életérzés pedig akkor válik igazán teljessé, ha a táskánkban ott lapulnak hozzá a megfelelő kiegészítők. Az új s.Oliver FEELS LIKE SUMMER női illat az éjszakába nyúló fesztiválnapokon is gondoskodik a tökéletes illatauráról. 2019 áprilisától kapható az illat, ami felejthetetlenné teszi a nyarat és éppen olyan öntudatos és sokszínű, mint a nők, akik viselik.

sOliver_Feelslikesummer_2019_Mood4

A nyári fesztiválok illata

A szellős, lezser öltözékhez könnyű, napsugaras életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER már az indító illattal is szabadságérzetet és kalandvágyat ébreszt az alma, a dinnye és a citrom finom üdeségének segítségével. Az ibolya, bazsarózsa és gyöngyvirág alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos, táncra csábító koktéllá vegyül. A mósusz, az ámbra és a szantálfa lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm illatos kísérőnkké egész nap.

sOliver_Feelslikesummer_2019_Mood2

Kapcsolódó bejegyzések