Lenyűgöző illatok Anyák Napjára

2020 április 28.
Lenyűgöző illatok Anyák Napjára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Édesanyák helyt állnak még  a legnehezebb időkben is. Az elmúlt hetek viharaiban még az eddigieknél is világosabbá vált, mennyire fontosak is ők nekünk. Május első vasárnapján lepjük meg őket egy-egy illatos figyelmességgel az s.Oliver, Betty Barclay és a 4711 újdonságai közül.

Megtalálni a szépséget az élet apró történéseiben – ez a képesség is tanítható. A Betty Barclay Beutiful Eden illata éppen ilyen röpke varázslat, amely egy titokzatos kertbe repít el minket. A levegőben körte és feketeribizli aromája keveredik a pünkösdi rózsa fejedelmi illatával. Elvarázsol minket a tökéletes gyöngyvirág és az egyiptomi jázmin, hogy aztán végül a vanília harmonikus illata kerekítse le az álomszerű élményt. Ha valami igazán tavaszhozó kölnit keresünk, válasszuk a Tender Love kompozíciót: a friss, gyümölcsös felütést itt is virágszirmos szívillat követi, hogy aztán simogatóan meleg ámbra és mósusz zárja le az illatot.

Illatok Anyák Napjára

A dinamikus, tökéletesen elegáns és közben mégis könnyedén stílusos édesanyák választása az s.Oliver Black Label Woman mindkét variációja. A mindennapoknak energikus kezdést biztosít a friss, citrusos kezdő aroma, amit aztán egy fejedelmi rózsából, bájos jázminból és anyák napi orgonából kötött, pompás virágcsokor illata követi, hogy aztán a kecses cédrusfa és a nemes vanilla zárszava még sokáig puha lecsengést, kellemes benyomást hagyjon maga után. Határozottság, egyéniség és vidám lendület jellemzi viselőjét.

Illatok Anyák Napjára

Annak, aki az életet fantasztikus kalandnak tekinti, imádja a természetet, a sportot és az utazást, az 4711 Acqua Colonia illatok teremtik meg az igazán egyéniségükhöz méltó, különleges illatos kiegészítőt. A Pure Breeze of Himalaya kristálytiszta aromáját a végtelen hegyek inspirálták: a „Living Mountin Air“ exkluzív összetevőtől lesz az illat elképesztően fűszeresen friss.  A 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint üvegcséjében pedig a lédús licsi és a fehér menta kivételes találkozása teremt ellenállhatatlanul energikus, páratlan illatot.

Illatok Anyák Napjára

Kapcsolódó bejegyzések