Napvédelem a család minden tagjának

2020 május 28.
Napvédelem a család minden tagjának bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos a napvédelem. A káros UV sugarak még akkor is negatívan befolyásolják bőrünk állapotát, ha éppen nem süt a nap, arról nem is beszélve, hogy ma már köztudott, hogy a technikai eszközökből érkető kék fény is káros a bőr számára.

Az UV-sugárzás egyike a legfontosabb tényezőknek, melyek a bőr idő előtti öregedését okozzák. A sugarak mértéke, amik elérik a bőrt, függhetnek akár a napszaktól, az évszaktól, vagy a magaslati és földrajzi elhelyezkedéstől. Az UVA-sugarak idézik elő a barnulást és felelősek a ráncok, valamint az öregedés más jeleinek a kialakulásáért is, az UVB-sugarak pedig napégést és bőrrákot okoznak.

napozás

Ezekre a problémákra az Eucerin napozó termékcsaládja átfogó védelmet nyújt, új válogatásaival pedig a bőr egyéni igényeihez is igazodik, és hatóanyag-összetételével megoldást kínál a különféle bőrproblémákra.

Napallergiában szenvedsz?

Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25

A Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25 + Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél összeállítás gyógyír lehet a problémádra. Megelőzi a napallergiás tünetek kialakulását, érzékeny és atópiás bőrre is alkalmazható.

Fényvédelem mellett ráncfeltöltésre is vágysz?

Tökéletes csomag számodra a Sun Photoaging Control naptej testre FF30 + Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50. Könnyű állagú fényvédő, mely ráncfeltöltő hialuronsav tartalma kisimítja
a ráncokat az arcon és a dekoltázson, továbbá a test bőrét is segít simábbá tenni.

Hiperpigmentációs foltokkal küzdesz?

Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Eucerin® Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+

A Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+ segíthet ezek csökkentésében. Ápoló összetételű, könnyű textúrájú naptej száraz, akár érzékeny és/vagy atópiás bőrre.

Hatékony napvédőt keresel gyermeked számára?

A Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50 + Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30 csomaggal a kicsik és nagyok bőrének védelme is biztosítva lesz. Az 50+ faktorszámú naptej nagyon magas faktorszámú fényvédőknek köszönhetően DNS-védelemmel rendelkeznek, már 3 hónapos kortól alkalmazható.

Újdonság!

Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gél testre SPF30 és SPF50+ napozó termék különleges spektrális technológiájának köszönhetően UVA/B szűrőket tartalmaz, mely védelmet nyújt a nagyon magas UV sugárzás ellen. A Licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát is tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.

Napozás utáni védelem

Az Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél amellett, hogy hűsíti és regenerálja a napozással terhelt bőrt és aktívan enyhíti a napégést, megelőzheti a napallergiás bőrtünetek kialakulását. Napallergia esetén javasolt a termék testápolóként való napi alkalmazása a napon tartózkodás előtt már 2 héttel, így megelőzhető a tünetek kialakulása.

Az Eucerin termékek a bőrödet és a Bolygót is védik

A Sun termékcsalád tagjaiban ezért kizárólag ásványi és szerves UV-szűrők kapnak helyet, amelyek a bőrödnek a legkiválóbb védelmet nyújtják. Az Eucerin Sun termékek megfelelnek az Európai Unió kozmetikai rendelet szigorú törvényi előírásainak és a Hawaii Reef Billnek is, amelynek lényege, hogy a termékek nem tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek a korallzátonyt, a vízi világ élőlényeit károsítanák.

Nemcsak az élővilág, hanem az emberek számára is létfontosságú a korallzátonyok és tengeri élővilág megóvása. Napjaink egyik égető problémája a mikroműanyag. A mikroműanyagok nagyon kicsi, szilárd műanyag részecskék, amelyek biológiailag nem lebonthatóak, és a vizekbe kerülve hozzájárulnak a szennyezéshez. A mikroműanyagnak számító nejlont gyakran használják kozmetikai és testápolási termékekben a bőrérzet javítása érdekében, ez adja a krémek sima érzetét használatkor. Az Eucerin 2015 óta nem használ mikroműanyagot az új termékek fejlesztése során, 2020 végére pedig a márka összes készítménye nejlonmentes lesz.

Az Eucerin Sun receptúrák 70%-a biológiailag lebontható, ami tovább csökkenti a környezetre gyakorolt hatását. Egy anyag biológiailag lebontható, ha az európai szabványoknak megfelelően komposztálható. Ez azért fontos, mert így a vizekbe kerülő anyag gyorsabban lebomlik, ahelyett, hogy nagyon hosszú ideig a meglévő formájában maradna. Minél könnyebben lebomlik egy termék, annál kevésbé terheli a környezetet.

Kapcsolódó bejegyzések