Őszi színkavalkád a Makeup Revolution palettákban

2018 szeptember 27.
Őszi színkavalkád a Makeup Revolution palettákban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ősz beköszöntével nemcsak ruhatárunk, de smink készletünk is frissítésre szorul, immár a földszínek kerülnek előtérbe – a barnák, zöldek, vörösek számtalan elragadó árnyalata veszi át az uralmat.

A Makeup Revolution számtalan újdonsággal készül az év hátralévő időszakában, többek között igazi őszi árnyalatokat felvonultató palettákkal. Az ősz egyik kedvence lehet a Re-Loaded New-Trals vs Neutrals 2; Iconic Fever Szemhéjpúder paletta. Két elképesztően merész, elsősorban az ősz árnyalataiban pompázó palettával bővült az egyébként is széles választékot kínáló Makeup Revolution paletták világa: az egyik a New-Trals vs Neutrals 2, mely a már jól ismert New-Trals vs Neutrals paletta második, frissített kiadása, illetve az Iconic Fever, melyet – ahogy a neve is sejteti – az izgalmas vöröses, barnás és narancsos színek uralnak.

Makeup Revolution

Végre megérkezett hozzánk is a mára már több országban is nagy kedvencnek számító Conceal & Define, amely kivételesen nem egy újabb paletta, hanem a Makeup Revolution termékkínálatában eddig csak szerényen jelen lévő termékcsaládnak, a korrektoroknak a legújabb tagja. Nálunk 10 árnyalatban kapható az egészen világostól a kreol bőrre való sötét árnyalatig, ám ez utóbbi kiválóan használható világos bőrűek számára is kontúrozásra, árnyékolásra, külön-külön és akár egymással keverve is. Könnyű textúrájú, mégis magas fedést garantáló krém, tökéletesen fedi el mind a pattanásokat, apróbb bőrhibákat, mind pedig a szem alatti sötét karikákat. Egyenletes bőrszínt biztosít és a nap végére sem gyűlik össze az apró ráncokban. Puha, viszonylag nagy applikátorának köszönhetően a szem körüli érzékeny bőrön alkalmazva is kellemes érzetet nyújt.

Conceal and Define Korrektor

A Renaissance Flick Szemhéjtus szintén egy olyan újdonság, mely teljes kategóriáját tekintve eddig hiányzott a Makeup Revolution állványainak kínálatából. Nem csak egy fantasztikusan jó termék, hanem szemet gyönyörködtető a megjelenése is. Ezzel az elegáns rose gold színű tollal tökéletes tusvonal húzható könnyedén függetlenül attól, hogy gyakorlott vagy kezdő tus használó vagy.

Renaissance Flick Szemhéjtus

A Luxury Banana Púder mellé érkezik ez a mindent tudó 2 féle „baking” púder, a Lace Baking és a Bake & Finish Porpúder, amelynek célja és szerepe, hogy rögzítse, mattítsa a sminket, illetve teljesen egyenletes, hibátlan bőrfelszínt biztosítson. Használható alapozó alá, fölé és önmagában is. Gyönyörűen elfedi a bőrhibákat, a sminket tartóssá teszi, illetve megakadályozza, hogy a bőr a kritikus zónákban kifényesedjen. Használata során fontos lépés, hogy hagyni kell a bőrön pár percig, hogy felszívódjon, majd a felesleget egy sminkecsettel el kell távolítani.

A Makeup Revolution termékei – néhány kivételtől eltekintve – vegánok és a márka összes terméke teljes mértékben állatkísérletmentes.

Kapcsolódó bejegyzések