Megérkeztek a L’Oréal Paris tavaszi újdonságai

Ha valami öltöztet, akkor az a smink. Főképp, ha azon élénk, vibráló, élettel teliek, éppen olyanok, mint amilyeneket a L’Oréal Paris hozott el nekünk erre a tavaszra.

Amíg a tél a visszafogottság jegyében telt, a tavaszt a kirobbanó lendület, a vitalitás, a színek tobzódása fog meghatározni. A L’Oréal mesterei pedig nem fukarkodtak a pigmentekkel: bőven jutott mindenhova, a szemekre, az ajkakra, az orcákra, sőt, még a hajfürtökre is.

De lássuk, szépen sorban: Minden az alapokkal kezdődik, így fontos, hogy eltüntessük az esetleges bőrhibákat. Ehhez használjuk most az Infaillible Total Cover Palette színeit, a következőképpen: a lila ragyogást kölcsönöz a fáradt arcbőrnek, a bézs árnyalatok elfedik a szem alatti karikákat, míg a zöld semlegesíti a kipirosodást.

DIX SEPT PARIS_LOREAL PARIS_PAINT_20

A Paint Infaillible sminkek kínálatában őrületesen vad, mégis lenyűgözően nőies színeket találunk. Az ajkakra az Infaillible Lip Paint rúzsai kerülnek, barackos, lilás, pink színekben. Az erőteljes színeket az applikátorral egy mozdulattal vihetjük fel: a hatás nem marad el. A lenyűgöző megjelenés mellett egy bársonyos érzettel fogunk találkozni.

1

Ez után következhet a tökéletes alapozás, jelen esetben a Infaillible Total Cover Foundation-nel. A L’Oréal Paris új alapozója hosszan tartó, teljes fedést ad, miközben kerüli a maszk hatást, de 100%-ban elfedi a hegeket, az anyajegyeket, de még a tetoválásokat is. Könnyen eldolgozható, így nagyon jó alapnak számít.

INFAILLIBLE-TOTAL-COVER

Az Infaillible Paint Chubby egy krémes, stick formájú pirosító, amivel könnyedén felvihetjük a pink, fukszia vagy barackos árnyalatot az orcára. Krémes állaga lehetővé teszi, hogy visszafogottabban vagy akár intenzívebben színezzük az arcot. Ujjainkkal eldolgozva egyenletes hatást alakíthatunk ki. Bár krémes, mégis, felvitel után púderessé válik, és szépen fennmarad az arcon.

3

Ha a hagyományos arcpirosítást kedveljük, vagyis inkább palettából keverjük ki a nekünk megfelelő árnyalatot, akkor Infaillible Blush Paint lesz a mi választásunk. Két árnyalatban érhető el, egy pinkesebb vonalban, illetve egy barackosabb sorral. Bár első ránézésre visszafogottabbnak hat, még a barackos palettát is erős pigmentáltság jellemez. Mivel az árnyalatok egymással jól keverhetőek, ezért saját ízlésünknek megfelelő, ránk jellemző színt hozhatunk létre.

4

Nem lenne teljes a sminkünk, ha nem találnánk egy tökéletes szempillaspirált. Jó hír, hogy a cég most egy olyan spirállal jelent meg, amely két kefével rendelkezik. A False Lash X Fiber a hagyományos spirálokhoz képest tízszer több rostszálat tartalmaz. Miért jó ez? Mert már az első lépésben felvitt fekete alapréteg is csodásan mutat. Minden pilla egyenként vastagított és dúsabb lett. A második kefével extrém hosszúságot és megemelt pillákat érünk el.

5

Kapcsolódó bejegyzések