Neked van már Mickey egeres ruhád erre az őszre?

Ez az ősz csupa játékosság és vidámság, így bátran viseljünk Mickey egeres kiegészítőket, ruhákat. Mutatjuk a legmenőbbeket, és persze nem maradhatnak ki az ékszerek sem!

A Pandora egy egész Disney ékszerkollekcióval segít abban, hogy kifejezhessük vidámságunkat, örömünket. A kollekció részeként bemutatkoznak az új Disney petite medálelemek, melyeket a kinyitható lebegőmedálokhoz vásárolhatunk meg. A korábbi PANDORA kollekció petite-jeihez hasonlóan ezeket is egyesével lehet megvásárolni, így szabadon szárnyalhat a fantáziánk, hogy milyen cukiságok kerüljenek be a medálba. A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetsző és piros cirkóniával, és – kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal.

Pandora_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
Pandora

Ha a charmok megszállottai vagyunk, akkor most Mickey portrét és Minnie portré charmot választhatunk kedvenc karkötőnkhöz. Ahogy már megszokhattuk, a Pandora mottója, hogy a történetet mi írjuk! Hogy milyen medált, charmot választunk, az voltaképp elmeséli érzéseinket, gondolatainkat, tükrözi vágyainkat, álmainkat.

Pandora_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
Pandora

De ne álljunk meg az ékszereknél, hiszen a Mickey Mouse trend begyűrűzött szinte mindenhová, és gyakorlatilag minden márka kínál egy-egy trendi darabot az ikodikus Disney figurával. Továbbra is pamut pólók és pulóverek lesznek a legfelkapottabbak, ám jó hír, hogy nem csak hétköznapi, laza viseletként hordhatjuk, hanem egy elegáns szoknyával is megbolondíthatjuk a szettünket.

Croop_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
Croop
H&M_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
H&M

Ha szetnénk a kiegészítők közül egerest választani, nem lesz nehéz dolgunk, hiszen a kínálatban találunk órát, táskát, sapkát, pénztárcát, és akár csak egy darab erejéig csábulunk el, akár feltöltjük vele a készletünket, arra azért vigyázzunk, hogy a kevesebb több elve érvényesüljön. Vagyis egyszerre csak egy Mickey Mouse ruhadarabot viseljünk.

Reserved_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
Reserved
PullandBear_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
Pull and Bear

Persze a Disney őrület itt nem ér véget, hiszen még a kozmetikai termékek gyártói sem bírtak ellenállni ennek a cuki nagyfülű egérnek, így például a Kiehl’s karácsonyi kínálatában. Ez az együttműködés lehetőséget ad a bőrápolás szerelmeseinek különleges darabok megszerzésére – ilyen lesz például a Kiehl’s ikonikus testápolója, a Crème de Corps, melyet teljes egészében Mickey Egér fog díszíteni. A Kiehl’s x Mickey Egér ünnepi kollekció tartalmaz személyre szabható Mickey-s csomagokat, táskákat, ajándék dobozokat is.

kiegészítők_Mickey Mouse kollekció_Chic&Charm
Kiehl’s, Croop