Hogy milyen a csinos nővér ruha? Megmutatjuk!

2017 október 3.
Hogy milyen a csinos nővér ruha? Megmutatjuk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vajon hogyan tehet egy nővér, egy orvos jó benyomást a páciensre? Miként alakulhat ki első látásra bizalom? Sokat számít, hogy milyen a megjelenés, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen is az a munkaruha. Köszönhetően a Stile di Med cégnek, ma már csinos és egyben kényelmes formaruhákban dolgozhatnak az egészségügyi szektor dolgozói is.

Kétség nem fér ahhoz, hogy a mai világban orvosként, nővérként helytállni nehéz, embert próbáló feladat. Minden pillanatban szívben, lélekben és tudásban jelen kell lenni, sőt, empatikusnak és kedvesnek kell maradni még a legnehezebb pillanatokban is.

20170503szerda_lookbook_gm_0918

Hányszor ültünk már váróban? Hányszor vártunk már orvosra, nővérre? Hány orvosi köpenyt néztünk már életünk során. Rengeteget…. Sokszor nem marad meg bennünk más emlék, mint a folyosón elsuhanó fehér köpeny látványa. Aki járt már gyerekosztályon, tudja, hogy a környezet, a benyomás mennyire fontos, milyen jelentősen hatással van a kicsik kedélyére, hangulatára. Nem véletlenül kerülnek mókás jelenetek a falakra, válnak színessé és izgalmassá az amúgy lehangoló kórtermek.

Miért ne lehet, egy fogorvos, nőgyógyász, gyerekorvos stílusos, miért ne öltözködhetnének másként, mint megszoktuk? Az igényesebb doktorok általában Amerikából hozatnak maguknak “munkaruhát”, ám most már itthon is elérhető a stílusos és praktikus, magas minőségű orvosi ruha. Hála a Stile di Med cégnek szép és kényelmes ruhák látnak napvilágot, sőt, egyedülálló szolgáltatásuk részeként designer tanácsadóink segítségével alakítják ki a megrendelő stílusához, igényeihez és cégének arculatához legjobban illő ruhadarabokat. Kiváló minőségű, magas hőfokon mosható termékeik olasz alapanyagokból, igényes megoldásokkal, részletekkel készítik el. Ennek köszönhetően megjelenésük, és az első találkozás emléke is mássá válhat.

20170503szerda_lookbook_gm_0897 20170503szerda_lookbook_gm_0945 20170503szerda_lookbook_gm_0955