A Fjällräven ruháiban a hideg tél is élvezetes lehet

2020 december 10.
A Fjällräven ruháiban a hideg tél is élvezetes lehet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Most, amikor rövidebbek a nappalok, a Fjällrävenazt azt vallja, még fontosabb, hogy a szabadban legyünk, friss levegőt szívjunk, egyek legyünk a természettel. Ehhez természetesen, elengedhetetlen a megfelelő felszerelés: megbízható, meleg outdoor ruhákban a tél kellemesen megélhető.

Ősszel és télen a szabadban a megfelelő felszerelés kiemelten fontos, ehhez a svéd outdoor márka  60 évnyi tudást és tapasztalatot tesz hozzá. A Fjällräven melegen tart akkor is, ha körülötted tombol a fagy. A Fjällräven célja, hogy funkcionális, tartós ruhadarabokat, felszerelési tárgyakat készítsen, amelyek megfelelnek a túraösvény zord realitásának. 2020 őszén és telén a legendás, 1974-ben bemutatott Expedition Down Jacket utat nyitott egy egész kollekciónyi funkcionális, időtlen és fenntartható bélésű kabátnak.

20180306_fjallraven-fw1819_db_dbp2643_edited

Az új Expedition Long Down Parka, az Expedition Pack Down Hoodie és az Expedition Lätt Hoodie mind csodás kiegészítői az eredeti kabátnak. Természetesen minden tollpehely bélésű kabát etikusan előállított, nyomonkövethető tollpehellyel bélelt.

Szezon másik fontos híre, hogy az újrahasznosított és megmaradt gyapjú igen fontos szerepet játszik a kollekció életében. Az egyre gyarapodó Kånken termékcsalád jó hasznát veszi az újrahasznosított gyapjúnak. A Vidda Pro Wool Padded Jacket bélése pedig egyenesen svéd forrásból származó megmaradt gyapjú.

wool_knit_spread_a_edited

A megmaradt gyapjú olyan gyapjú, amelyet egyébként kidobnának, mint haszontalan hulladékot, hiszen kicsit durvább, mint a ruhákhoz használt gyapjú általában. Bélésnek azonban tökéletes, bír a gyapjú minden fantasztikus tulajdonságával; természetes, tartós anyag, amely ellenáll a szagoknak és segíti a hőmérséklet-szabályozást.

torsta_ull__h8b9230_edited

További jó hír, hogy a Fjällräven ezennel bemutatja a Vardag egy új, csodás termékkollekcióját, amelyek anyaga biopamut és a kiváló munkabírású G-1000 Eco anyag (újrahasznosított poliészterből és biopamutból). Igazi, klasszikus Fjällräven-dizájn mind, szinte csábítanak a kiruccanásra a szabadba, amikor csak lehetőség nyílik rá. A Fjällräven pedig a szabadba akar vinni, akkor is, ha a hőmérséklet nulla fok alá száll.

20191015_fjallraven_fw20_dscf1465_edited fjallraven_ss19_dsc9208_edited

Kapcsolódó bejegyzések