Karácsonyi tippek férfiaknak

2018 december 7.
Karácsonyi tippek férfiaknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha a tökéletes karácsonyi ajándékra vágysz férfi ismerősöd számára, akkor érdemes elsőként figyelembe venni, milyen tipussal van dolgod. Összegyűjtöttünk néhány tippet a legtesthezállóbb meglepetés megtalálásához.

Az adrenalin-vadász

A visszafogottabb sportembereknél nem lőhetünk mellé egy uszoda vagy egy fitness bérlettel, a haladókat pedig nyugodtan dobjuk be a mélyvízbe egy ejtőernyős ugrás, lövészet vagy MMA edzés-kuponnal. Egy „mindent mérő” okosóra is bekerülhet a fa alá, hogy biztosan ne álljon meg napi 10 000 lépés alatt, de végső esetben néhány kiló fehérjére is kerülhet piros masni.

okosóra adrenalin függőknek

A kultúrharcos

Ő az, akinek még biztosan van DVD lejátszója és könnyekig meghatódik egy díszdobozos Fellini-összestől, de egy szofisztikáltabb színház-, vagy hangversenybérlettel, szépirodalmi csemegével is levehetjük a lábáról. Vigyázzunk a közhelyekkel, kerüljük a mindig teltházas előadásokat és a bestsellereket! Alternatív produkciók, Machiavelli olasz nyelven és barokk kamarazene vezet a szívéig.

komolyzenei koncert kultúrfüggőknek

A gasztronindzsa

Az utca másik végéről is megállapítja a cabernet korát, szerinte Gordon Ramsay csak egy puhaszívű Mary Poppins, a whisky és whiskey közti különbséget pedig hamarabb ismerte, mint az abc-t. Asztalfoglalás egy gourmet étterembe, ajándékdobozos kiadás Skócia kedvenc arany nedűjéből, a The Famous Grouse-ból, vagy egy különleges főzőtanfolyam a maszáj konyha kincseivel dobogtatja meg az ízlelőbimbóit.

ínyencek karácsonya

A stílusspíler

Egyszerűen nem lehet slamposságon kapni. A közértbe is a legszebb mandzsettagombját kapja fel, tudja, mi fán terem a burgundi vörös, és a szemüvegkerete összhangban van a zoknijával. Emeljük a gardróbja fényét prémium bőrkesztyűvel vagy pénztárcával, elegáns nyakkendővel.

karácsonyi tippek stílusos férfiaknak

A magyar vándor

Minden vagyona elfér egy bőröndben, az őszi szünetet New Yorkban, a szilvesztert pedig az Amazonas partján tölti. Wifivel táplálkozik, a lebomló bambusz étkészlete nélkül egy lépést sem tesz, és megvan a véleménye az all inclusive-nyaralókról. Egy strapabíró hátizsáknak, polaroid fényképezőgépnek, kis méretű masszázslabdának vagy műanyagmentes kulacsnak mindig örül.

A sufni-mester

Szerelő még nem járt nála, hiszen egy gyufaszállal és egy használt rágóval mindent meg lehet javítani. Maga faragta a teásszekrényét és valószínűleg övé a világ legnagyobb szögkészlete. Tegyük szebbé a karácsonyát egy limitált kiadású, vintage szerszámkészlettel, csillogó ütvefúróval vagy egy hétvégi kárpitozás workshoppal!

szerszámok

Kapcsolódó bejegyzések