Belevágnál? Teszteld magad a Túlélők Viadalán!

Milyen lehet az, amikor az élet és játék keveredik? Elsőként a Jumanji juthat eszünkbe, de messze nem kell ilyen extrán kalandos játékra gondolni akkor, amikor a www.felnotttarsasok.hu játékaival játszunk. Ám az biztos, hogy a Túlélők viadala messze több egy szimpla játéknál.

Az élet megtanít egy sor nehézség leküzdésére, kérdezhetnénk, hogy akkor mi lehet a jó egy olyan társasjátékban, ami elénk dob egy rakás rázós feladatot, amiről eddig fogalmunk sem volt. Talán az, hogy ez mégsem maga az élet, hanem csupán csak egy játék, amit tét nélkül játszhatunk. A szerepjátékoknak köszönhetően a Túlélők viadalában a Turista lány, a Városi fiú, vagy épp a Vidéki fiú bőrébe bújhatunk, és megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor különleges tulajdonságokkal rendelkezünk. Mondjuk éppen extrán életerősek vagyunk, de híján vagyunk a szerencsének.

felnőtt társasok

Aztán érdekes az a helyzet is, hogy egy kis szerencsével a felszerelésünket, amibe a jelzőpisztolytól kezdve a kálcium oldaton át a gumicsónakig sok minden tartozik, hol és hogyan tudjuk használni. És persze akár mástól is megszerezhetünk ezt, azt, nem beszélve arról, hogy az ismeretkártyák segítségével valóban hasznos információkhoz juthatunk. Így például megtudhatjuk, hogyan kezeljünk egy égési sérülést, vagy arra kapunk választ, mit jelent az, ha valaki vízszintesen lenget egy fehér zászlót. A kvízkártyák helyes megválaszolása tovább juttat az Túlélők viadalában, és persze a tét, az életben maradáson túl az, hogy ki nyeri a játszmát.

A játék ráadásul három izgalmas szituációt is elénk rak, így beleképzelhetjük magunkat egy téli áramszünetbe, egy zombitámadásba vagy épp abba a helyzetbe, milyen is lehet elveszve lenni a dzsungelben. Szerencsére nem vagyunk egyedül, a karakterek párban (fiú-lány) egymást segíthetik, így akár egy kis szerencsével és taktikával esélyünk lehet a győzelemre.

túlélők vialdala_zombitámadás

Ha szeretitek az összetett játékokat, amiben nem csak a dobókockán múlik a játék kimenetele, akkor szeretni fogjátok a Túlélők viadalát, hiszen ezt akár ketten, de hatan is játszhatjátok, és várhatóan nem negyedórás játékról van szó. Ráadásul egy magyar fejlesztésű játékról van szó, szenzációs grafikával és illusztrációval, aminek minden egyes részlete a helyén van.

Ha kedvet kaptál, nézz szét az oldalon, itt a Túlélők viadalán kívül még további, szigorúan vett felnőtt társasjátékra bukkansz, mondjuk a Hancúr Párbajra. Hmmmm…. lehet, legközebb ezt játsszuk!

felnőtt társasok csoport kép