Vége a papírfoszlányoknak! Itt a mosásálló zsebkendő!

2018 december 13.
Vége a papírfoszlányoknak! Itt a mosásálló zsebkendő! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokszor elegendő egy ellenőrzésből kimaradt farmerzseb és a mosási program végeztével már csak a mindent beborító zsebkendőfoszlányok szomorú látványával szembesülhetünk. Ismerős neked is, ugye?

A Zewa innovatív megoldása véget vet a mosási baleseteknek: a megszokott puhaság és erő mellett mostantól az összes Zewa zsebkendő mosógépbiztos! Vagyis többé nem probléma, ha mosáskor véletlenül ott felejtünk egyet valamelyik ruha zsebében. A zsepi nem fog szétfoszlani a mosógépben, kellemetlen pillanatokat okozva a teregetéskor. Az utazócsomagos kivitel a táskádba rejtve bárhová elkísér, a dobozos változat pedig az otthonodban is éppen akkor lehet kéznél, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Zewa mosásálló zsebkendő

Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen

A Zewa mosógépbiztos papír zsebkendői a 10. Marie Claire Fashion Week kifutóján is bizonyítottak. A 11 ruhakölteményből álló kollekció Bráz Noémi tervezőmunkája által kelt életre és kápráztatta el a show közönségét.

Imádtam ezeken a darabokon dolgozni, mert a feladat rákényszerített arra, hogy a kereteken túl kezdjek el gondolkodni. A ruhák elkészítése során alaposan próbára tettem a Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőit. Erősen pigmentált vízfestékkel színeztem, áztattam át több ezer darabot, de azok mégis megtartották eredeti struktúrájukat, nem rojtosodtak, vagy foszlottak szét, hanem visszaszáradtak a saját erősségükre” – összegezte saját tapasztalatait Bráz Noémi, a Zewa-kollekció ruhatervezője.

Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen

Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen

Kapcsolódó bejegyzések