Visszaköszön a 80-as évek divatja a Reserved 2021 tavaszi Lookbook kampányában

2021 március 17.
Visszaköszön a 80-as évek divatja a Reserved 2021 tavaszi Lookbook kampányában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Reserved 2021-es, tavaszi Lookbook kollekció kampányának főszereplői Barbara Valentebrazil és Berit Heitmann német modellek, akik a természetes szépséget képviselik mind a kifutókon, mind a fotózásokon. Ezúttal napfényárban fürdőzve mutatják be az idei trendeknek megfelelő merész, mégis könnyen értelmezhető kollekciót. A kifejező és erőt képviselő fotózás a női erőt és pozitivitást emeli ki.

A 2021-es év divatja az extrémitásról szól: a modern, gazdag szabásvonalak találkozása a korai 2000-es évek stílusával, új technológiák fúziója a kézművességgel, innovatív, újrahasznosított horgolt anyagok, merev és fényes szövetek ötvözésével.

000021760009 bez ramki_edited

A Reserved Lookbook kollekciója bebizonyítja, hogy a még a nagyon különbözőnek tűnő trendek is kombinálhatóak egymással, hogy egy harmonikus összképet alkossanak.

A Reserved tavaszi kollekciója bátor kombinációja a letisztult pasztell színeknek és a látványos, nagyméretű, virág-, batikolt és tyúkláb mintáknak. A kollekció egy érdekes megközelítése a romantikus stílusnak.

000022080008 bez ramki_edited

A nagyméretű gallérokkal, hímzésekkel, apró rojtokkal, a bájos miniruhák ráncolt, fodros felsőrésszel bemutatják az új minimalizmust: letisztult, egyszerű formák, mégis szokatlan arányokkal, jellegzetes pisztácia, olíva, narancs vagy vanília színekben, steppelve, redőzve, kontrasztos gombokkal kiegészítve.

Az együttesek továbbra is jelen vannak, de messze nem a megszokott módon: egy ruhához tartozik egy ugyanolyan színű ingdzseki és egy rövid, boxos kabát is, miniszoknyával. A megjelenéshez modern kiegészítők társulnak: steppelt sarokpántos, magas sarkú papucs, világos, vastagtalpú csizma, steppelt, gyűrött clutch és válltáska, mindezt megkoronázzák a 80-as évekre hajazó hatalmas napszemüvegek.

Kapcsolódó bejegyzések