Válj széppé a japán rituáléval!

2018 november 13.
Válj széppé a japán rituáléval! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A japán hölgyek bőrének szépsége részben az alapos, több lépcsőből álló arcápoláson nyugszik. Ahhoz, hogy követhessük ezt rutint, az Avon elhozta nekünk legújabb termékcsaládját, a Mission Y-t.

A fiatalságmegőrző arcápolás új dimenziója a Mission Y termékcsalád, amely válasz azoknak a hölgyeknek, akik felfedezték a bőr öregedésének legelső jeleit. Ezt a mélyen hidratáló termékcsaládot a vitaminokban, aminosavakban, ásványokban és antioxidánsokban gazdag erjesztett élesztő ihlette. Az élesztőkivonat képes stimulálni a sejtek metabolikus folyamatait, megerősíteni a bőr védőrétegét, javítva annak rugalmasságát, miközben segít, hogy az megőrizhesse simaságát és egészséges ragyogását. A tökéletes hatás érdekében érdemes követnünk a 4 lépéses rituálét, amely a tisztítás, mélyhidratálás, koncentrált táplálás és a védelem.

Tisztítás: MISSION Y Gyengéden habzó arclemosó – A krém állagú Gyengéden habzó arclemosó a bőrünkön feloldódik, és gazdagon habzó formulájával hatékonyan eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőr dörzsölése nélkül.

Mélyhidratálás: MISSION Y Intenzíven Hidratáló Lotion – Az Intenzíven Hidratáló Lotion egy sűrű folyadék, amely tökéletesen oszlik el arcunkon és a bőr mélyébe hatolva fejti ki intenzív hidratáló hatását, simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolva a bőrt.

Koncentrált táplálás: MISSION Y Koncentrált Hatóanyagú arcápoló tej – Selymes formulájának köszönhetően azonnal hidratálja, simábbá varázsolja és megerősíti a bőr védőrétegét. A legjobb eredmény érdekében reggelente és esténként az Intenzíven hidratáló lotion használata után az ujjbegyeink segítségével, finom mozdulatokkal masszírozzunk egy keveset az arcunk és a nyakunk bőrébe.

Védelem: MISSION Y Tápláló Nappali és Éjszakai krém – A gazdag állagú Tápláló Nappali és Éjszakai krém könnyedén beszívódik és láthatatlan védőréteget képez a bőrön, hatékonyan a belső rétegekbe zárva a korábbi lépések során  bejuttatott értékes tápanyagokat.

Kapcsolódó bejegyzések