Kávézz Valentin-napon is kedvenc Starbucks kávézódban!

2018 február 9.
Kávézz Valentin-napon is kedvenc Starbucks kávézódban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Starbucks idén is elkészítette Valentin-napi kávé különlegességét, amihez most 7 magyar blogger segítségét kérték. A játékban a legtöbb szavazatot Emci Beauty bloggere kapta, így ebben az évben a Honey Bugs kreációt kóstolhatjátok meg az üzletekben.

Ha szeretnéd te is elkészíteni ezt a madártej ízű lattét, akkor nem kell más hozzá, mint némi méz, vanília és mandulaital. Egy jó eszpresszó és egy csipetnyi Valentani-napi érzelmesség.

Starbucks_Valentin_nap_ChicAndCharm

Madártej ízű latte? Lehetséges! A méz és a mandulaital fenséges kavalkádja, vanília sziruppal bolondítva, a tetején könnyű tejszínhabbal, amit csokoládé szirup tesz még ellenállhatatlanná.

Starbucks_Valentin_nap

Legyen neked is Honey Bugs lattéd!

Hozzávalók:
• méz (ízlés szerint)
• 3 pumpa vanília szirup
• mandulaital
• 1 eszpresszó
• tejszínhab
• csokoládé szirup

Starbucks_Verona_kávé

Tökéletes kávéra vágysz?

Ha Ámor kávét használt volna nyilak helyett, akár használhatta volna a Coffé Verona keveréket is. A Caffè Verona egy csábító keverék latin-amerikai és indonéziai kávébabokból, enyhe Italian Roast beütéssel, mély, lélekemelő édességgel. Mivel ez az élvezetes kombináció kiválóan illik a csokoládéhoz, Valentin-napi kedvenc lett, és gyakran társítják a románccal.

Játssz a Starbucks kuponokért vagy nyerd meg a Starbucks romantikus hangulatú bögréjét!

Most a Chic&Charm FB oldalán megnyerheted a páros kuponok egyikét, vagy látogass el az Instagram oldalra, ahol egy csinos, arany szívekkel díszített bögre keresi lelkes gazdáját!

Kapcsolódó bejegyzések