Emozioni Plus forradalmasította a bőr jólétét

2018 november 13.
Emozioni Plus forradalmasította a bőr jólétét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra (szmog, légkondicionálás, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás). Ezért született meg az Emozioni Plus, egy teljes termékcsalád érzékeny bőrre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen.

Modern technológiákkal a legjobbat nyerik ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt.

A termékcsalád minden darabja úgy lett megalkotva, hogy jobb ellenállóképességet garantáljon a bőrnek. Nikkel tesztelt, nem tartalmaznak alkoholt, színezékeket, parfümöt, parabéneket, ásványi olajakat (petróleum, paraffin, vazelin), propilénglikolt, EDTA, BHA, BHT.

Vagheggi Emozioni Plus

Lemosó krém: Áfonya és kurkuma kivonatokban gazdag puha, de sűrű textúrájú lemosó, ami lehetővé teszi az alapos tisztítást a bőr igénybevétele nélkül.

Nyugtató Essence Mist: Nyugtató koncentrátum, melyet az arcunkra permetezhetünk bármilyen bőrirritáció esetén az azonnali enyhülésért. Áfonya és kurkuma, amik felfrissítik és megnyugtatják az érzékeny bőrt az arcon és testen egyaránt.

Antistressz arcmaszk: Nyugtató maszk, ami enyhít bármely bőr kellemetlenség tünetét. Karité vajban gazdag puha és tápláló textúra, amitől a bőr friss, nyugodt, homogén és ragyogó lesz.

Nyugtató arckrém: Innovatív 24H válasz bármilyen bőrirritáció esetén; gazdag Kurkuma és Zanthoxylum kivonatokban, karité vajban és béta-glükánban.

Vagheggi Emozioni Plus2

Frissítő szérum: Azonnali frissességet biztosít és megnyugtatja a bőrt bármilyen bőrirritáció esetén, selymes megjelenést kölcsönöz a bőrnek a Kurkuma és Zanthoxylum kivonatoknak és a hialuronsavnak köszönhetően.

Városi antistressz cseppecskék SPF50+: Ideális arcvíz az egész napi frissességhez. Egy igazi „növényi védőrács”, ami megvéd a külső behatásoktól és szennyeződésektől, míg a tengeri fenyőkből nyert UV-szürő és antioxidáns rendszer homogén arcszínt kölcsönöz a bőrnek.

Kapcsolódó bejegyzések