Utazás a szenvedély érzéki világába

Ezt ígéri nekünk a Miss Giordani Intense parfüm, amelyet a híres Emilie Coppermann álmodott meg az Oriflame számára.

Emilie Coppermann egy díjnyertes parfümkészítő mester – ez a legmagasabb cím, amit parfümőrként el lehet érni –több mint 40 illat megalkotásában vett részt, és olyan neves divatházakkal dolgozhatott együtt, mint a Givenchy, Paco Rabanne. Az Oriflame számára a Tenderly Promise-t is ő alkotta meg. Mint minden művész, Emilie is hisz az álmok erejében.

Valójában már 14 évesen felfedezte szenvedélyét az illatok világában. A Rochas Divatház meghatározó volt számára, ezután döntött el, hogy ezzel szeretne foglalkozni, így szerves kémiát tanult, majd a nagy múltú Versailles-i parfümiskolában tanulta ki a parfümőr szakmát.

11489081

Neki köszönhető az Oriflame legújabb illata, a Miss Giordani Intense, amely a narancsvirág és a lila gardénia aromáját foglalja magában. Nem más ez, mint egy kifinomult, fiatalos esszencia, minden alkalomra. Varázslatosan hat a lélekre és előhívja a benned szunnyadó szenvedélyt.

Emilie úgy döntött, hogy ennek a limitált kiadású nőies illatnak a szívébe az olasz kertekben virágzó nemes és ragyogó virágját, a narancsvirágot helyezi. A narancsvirág az abszolút tisztaság szimbóluma, épp ezért az esküvők hagyományos virága is. A narancsvirág a parfümkészítés aranya, az elbűvölő nőiesség szimbóluma. Úgy tartják, hogy a narancsvirág az egyik legintenzívebb és leghosszabb illathatású összetevő.  A keserű narancsfa virágjából állítják elő vízgőz desztillációval. Nem más ez, mint egy csodás, nőies virág, fehér virágos akkordokkal, a friss keserű-édes citrus aromájával és érzéki mézes tónusokkal.

 

Kapcsolódó bejegyzések