Ünnepi kínálat a Lush polcain

Bódítóan édes illat kúszik felém már egy utcasaroknyira a bolt előtt. Karakteres, olyan, amit később bármikor megismernék. A Kristóf téri kicsiny üzletben már lázas karácsonyi készülődés zajlik, így éppen jókor jöttem, hogy szemezgessek az ünnepi finomságok közül.

Lush fürdőgolyók

Aki egyszer rákap a Lush „ízére” az szerintem örökre a rabja lesz. Egyfajta függőség alakult ki nálam is, no, nem csak azért, mert nem győzök betelni az illatokkal, hanem azért is, mert az évek során megtapasztaltam mennyire hatékonyak a bőrápoló termékek, milyen finoman kényeztetnek a fürdőgolyók, vagy épp milyen hatásosak a száraz tömbsamponok.

Lett néhány kedvenc, amelyekről képtelen vagyok lemondani, ám ezekhez időről-időre szeretek újabbakat felfedezni. A karácsonyi kollekció darabjai pedig egyszerűen fantasztikusak. Magukon hordozzák az ünnepek csillogását, ragyogását, hiszen csillámosak, így mi magunk is sziporkázó szépségekké válunk. De ezen felül a tél mézes, fűszeres, bódító illatát is megtaláljuk a szappanokban, a habfürdőkben.

Lush karácsonyi kínálat

Hiszek abban, hogy jogunk van a saját idő megélésére. Azokra a szép pillanatokra, amikor mi vagyunk a legfontosabbak, és amikor a kényeztetés elnyújtott lassú perceit élvezettel kell megélni. A Lush erre tökéletes. A habos, illatos kádban elnyúlni egy hideg, szürke este, vagy a lágy, ám annál táplálóbb testápolóval bekenni kiszáradt, meggyötört bőrünket felemelő érzés.

Ezért is gondoltam, hogy válogatok nektek egy csokorral a karácsonyi újdonságokból, hogy bátran merjétek megajándékozni velük magatokat, szeretteiteket. A hatás nem marad el: boldog, kényeztetett, jól ápolt emberek mosolyognak majd rátok néhány nap elteltével. És lássuk a kedvenceket!

Lush habfürdők karácsonyra

Az első egy igazán helyes darab, a „The Magic of Christmas”, ami ne más, mint egy többször használatos habfürdő. A mandulás, szegfűszeges csillagot csak a folyóvíz alá kell tartani, vagy a már kifolyt vízben megforgatni néhányszor és a varázspálca pompás, illatos habbal tölti meg a kádat.

A „Golden Wonder” valódi fürdőbomba, ami beterít habbal és illattal. Ráadásul ez a tömb ragyog, csillog, így a vízbe merülve te magad is csillogóvá válsz. Persze nem leszel teljesen arany, éppen csak annyira, hogy megakadjon néhány szem rajtad.  Az illata sem utolsó, hiszen a lime olajban gazdag, citrusos illatfelhő frissítő illattal leng körbe.

Mondtam, hogy ez a szezon a sziporkázásról szól! Erről tanúskodik a „Snow Angel” luxusfürdő tömb, ami egy aranyos angyalka amúgy. Ebben a fejedelmien krémes, kakaóvajas keverékben csupa olyan összetevő van, ami a bőrödet puhává teszi, ráadásul még arannyal is beszór.

Lush karácsonyi szappan

Jöjjenek a szappanok, amelyek így többen mérve nagyon gazdaságosak. Nem azt mondom, hogy sosem fogynak el, de az biztos, hogy tényleg nagyon hosszú ideig elegendőek. Az én kedvenceim az” Old Father Christmas”, amit akár a férfiak is bátran használhatnak, mert nem túlzóan illatos szappanról van szó. A zsályás-kakukkfüves gyógynövényes illat nekik is ízleni fog. Ezzel szemben a „Yog Nog” a karamellás, édes illatával a hölgyek kedvence lesz, mert leginkább egy szerecsendióval fűszerezett sütemény illatához hasonlít.

Mivel tusolás párti vagyok, kihagyhatatlan számomra a „Snow Fairy” tusfürdő, ami szerintem tömény édes cukorkában való fürdést jelent számomra. Ez a ciklámen színű ezüstösen csillámló tündérvarázslat örök szerelem lesz. Édes, átható illata a nap folyamán végig kísér, így csak egy szippantás a bőrömre és máris feltöltődtem egy adag boldogsággal!

Kapcsolódó bejegyzések