Újgenerációs hidratálás a Méthode Jeanne Piaubert-től

Szökj el a trópusokra és csillapítsd bőröd szomjúságát mindössze egy lépésben! Az új HYDRO LAGON testpermet jóval több, mint egy hatékony testápoló szer: egy kétfázisú készítmény, amely harcol a bőrszárazsággal. Egy különleges élmény, virágos, gyümölcsös és napsütötte illatjegyekkel.

A Méthod Jeanne Piaubert laboratórium első, úttörő kétfázisú formuláját hidro-active biphase-t 1986-ban alkotta meg, amelyet azóta is, időről időre forradalmasít. A HYDRO LAGON egy olyan kétfázisú formula ultra-hidratáló, amely nyugtató és tápláló hatóanyagokkal, illetve a legújabb aktív összetevőkkel gazdagított, így a bőrt még hatékonyabban védi a dehidratációtól.

Tökéletesen alkalmas a bőr napozás utáni ápolásra; gyönyörű, egzotikus illatú, maximálisan hidratált bőrt eredményez, mely puha és selymes tapintású. Használat előtt rázd fel! Permetezd reggel és/vagy este az egész testre, pumpás résszel felfelé tartva.

Méthode Jeanne Piaubert hydro lagon

Tudtad?

Soline® stimulálja a receptorokat, melyek a bőr védelmi rétegét erősítik. Csökkenti a bőr láthatatlan vízleadását és bőrgyulladást, így megszünteti a kellemetlen, feszülő érzetet.

Az Aloe Vera egy erőteljes hidratáló és gyulladáscsökkentő hatóanyag, nyugtatja és gyógyítja a bőrt.

A maracuja olaj és barackmag olaj gazdagon tartalmaznak esszenciális zsírsavakat (Omega6, Omega9), melyek intenzíven táplálják és javítják a bőr szerkezetét.