Új értelmezést kaptak a Puma termékei

2018 szeptember 3.
Új értelmezést kaptak a Puma termékei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha egy nagy sportmárka összefog egy újító branddel, annak mindig valami különleges alkotás a vége. Ez történt a Puma és a nemzetközileg elismert szöuli márka, az ADER ERROR esetében is.

A két márka kooperációjából most valami egészen rendhagyó született, hiszen a klasszikus stílusú termékekbe egy kis csavar, rafinéria került az ADER ERROR-nak köszönhetően.

Puma _Ader Error

Egy pimasz szöuli márka

Az ADER ERROR az alkotás színtiszta szeretetéből alakult 2014-ben, manapság pedig nemzetközi színtereket hódít különleges látásmódjával. Céljuk, hogy a művészetet és divatot megváltoztassák, átformáláják, újragondolják. A mottójuk – “a közeli hiányzó dolgok” – az újradimezionálásról, a megszokott dolgok átváltoztatásáról szólnak, hogy valami újat, váratlant, gyönyörűt teremtsenek.

Az esztétika és nosztalgia kettőse

A debütáló kollekciójukban a Pumával a Futrot választották fő témának. Az előremutató esztétikát ötvözték a visszatekintő nosztalgiával az új RS-0, az RS-100 és a klasszikus Suede modellekben. Kollázsszerű részletek, vastag betűk és logo, modern és retro design elemek jellemzik a darabokat. Gondoljunk a négyzetes sziluettre a vastag talprésszel, a túlméretezett dobozszerű részletekre, vagy a szembetűnő grafikákra a pántokon. Mindez természetesen teljes harmóniát alkot a Puma ikonikus stílusával. A legtöbb darabon a FANTASTIC MISTAKES (fantasztikus hibák) feliratot láthatjuk, feltéve a koronát a műre, ünnepelve a tökéletlenséget.

Puma _Ader Error

Az innovatív design mellett természetesen a technológiát is szem előtt tartották az alkotók, hiszen az RS-0 a méltán híres Running System alapokra épült fel.

A cipő kollekció kiegészítése a több darabos ruha kollekció, amely szintén nem nélkülözi a retro elemeket, színeket, anyagokat.

Puma _Ader Error

A kollekció elérhető szeptember 1-től a puma.com oldalon.

Kapcsolódó bejegyzések