Új applikáció kismamáknak – itt a PregHello!

2020 május 21.
Új applikáció kismamáknak – itt a PregHello! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tagadhatatlanul a technika világát éljük, amikor az okostelefonok és az applikációk számos dologban leveszik a vállunkról a terhet. Így például a várandósság alatt a PregHello kitűnő megoldás lehet, hiszen az alkalmazás tartalmazza azokat az információkat, amikkel a 40 hét alatt találkozhatunk.

A PregHello rendszerezetten, áttekinthetően egy applikáció formájában adja a kismama kezébe mindazt, amire szüksége van a babavárás során. Az információk hitelesek, nőgyógyász szakértő is támogatta a fejlesztést. Az alkalmazással az is nyomon követhető, hogyan változik a babahétről-hétre a pocakban, mi történik vele odabent.

PregHello

Ezzel az alkalmazással mindent megkap a várandós anyuka, amire szüksége van. Megtalálja benne azt, ami a várandósgondozásban fontos és kötelező, melyik vizsgálatot támogatja az állam és melyiket nem. Trimeszterenként tartalmazza az információkat, akár arról is, mit szabad még sportolni, meddig lehet utazni. Tartalmazza azt is, melyik étel fogyasztható és melyik nem, így nagyobb biztonságban érezheti magát a kismama. A tudástárban témakörönként rendszerezett, cikkekbe van foglalva a várandósság során felmerülő kérdésekre a válaszok, olvasmányos formájában a terhesgondozásról, a szülésről, a várandósság ideje alatti étkezésről, gyakori panaszokról vagy éppen a kötelező és választható vizsgálatokról. Szintén itt találhatóak a sokaknak fejfájást okozó hivatalos ügyintézések listája is, mikor, hová kell menni, mit kell intézni.

Az applikációnak 5 fő területe van

1. Kezdőképernyő
Itt találja a kismama az aktuális terheségi hétről az információkat, hány nap van a baba érkezéséig, milyen súlya stb. És ezt egyetlen gombbal a családtagokkal is megoszthatja. A főképernyőn található még a Baba/Mama gomb is, amelyben elolvasható az hogyan fejlődik a baba és mi történik az anyuka testével, lelkével ilyenkor. (Dr. Hartman Gábor szülész-nőgyógyász véleményezte és hagyta jóvá)

2. Tudástár
Témakörönként rendszerezve olvasható minden, az étkezésektől a terhességgondozásig, laborvizsgálatokig, hivatalos ügyek intézéséig.

3.Teendők
A teendők menüpontban az anyuka listákat talál a beszerzendő és elintézendő dolgokról. Például: miket kell bepakolni a kórházi táskába, mit kell beszerezni a baba érkezéséig, melyik várandós vizsgálat mikor esedékes.

4. Mit ehetek?
Ez egy igazán praktikus menüpont, ami az étteremben vagy a vásárlásnál rögtön bevethető, mert kiadja, hogy a tatár beefsteak eszébe se jusson az anyukának várandósan.

5. Akciók
A PregHello használói természetesen kedvezményekben is részesülnek majd, ezeket találhatjuk meg itt összegyűjtve.

Androidra ITT tudod letölteni, IPhone készülékre pedig EZEN a linken.

Háttér: Németh Nóra kismamaként úgy érezte, se szeri, se száma annak, hány oldalt, könyvet, hivatalos fórumot kell követnie, tanulmányoznia ahhoz, hogy igazán képben legyen a várandósságával kapcsolatban. Az étteremben nem tudta, pontosan mit ehet és mit nem, mi az, amivel esetleg veszélyezteti születendő babáját. A kórházi táska összepakolásával kapcsolatban is szinte halásznia kellett az információkat és főleg kismamaként, amikor tudjuk, hogy igen feledékeny az ember, nagyon nehéz ez. Főként azt nem találta meg sehol rendesen összeszedve, mit is szerezzen be pontosan a babának, mi az igazán fontos, elsődleges … és akkor a kismamaként tapasztalható tünetekről ne is beszéljünk, mert arról sem tudja az ember, most ez természetes, normális, vagy rohanjon orvoshoz. Aztán szerencsésen megszületett Nóra kisfia, de az anyukát csak nem hagyta nyugodni, hogy ebből a nagy összevisszaságban valahogy rendet tegyen és sokkal több segítséget kapjanak valahogy a kismamák. Hosszas információkutatás és fejlesztés megszületett a PregHello, amely mind Androidra, mint IPhone-ra letölhető már.

Kapcsolódó bejegyzések