Tudj meg mindent az új NIVEA Q10plus C termékekről!

Legyen a bőröd ragyogó, sima és bársonyos. Egyszerűen olyan, mintha Csipkerózsika álmából ébredtél volna. Még egy átvirrasztott éjszaka után is. Azt mondod, lehetetlen? Egyáltalán nem!

Az új NIVEA Q10plus C energetizáló termékcsalád Q10 koenzimet és C-vitamint tartalmaz. Két olyan erős antioxidánst, amelyek együttes erővel segítik a bőr természetes megújulását és lassítják az öregedést. A bőrazonos Q10 koenzim biztosítja a kollagén szintézisét, és éppen neki köszönhető, hogy bőrünk sima és feszes. A C-vitamin erős természetes antioxidáns, hatékonyan harcol a szabadgyökök ellen, amelyek a bőröregedés egyik legfőbb okozói. Együttesen pedig a fiatalság természetes elixíreként működnek.

Nivea Q10plus C termékcsalád

A C-vitaminnak köszönhetően bőrünk lélegzik

A C-vitamin életre kelt. A bőrünket is. Tiszta formában növeli az úgynevezett csatornák számát a bőrben. Ezeken keresztül aztán nagyobb mennyiségű tápanyag és oxigén juthat a bőrünk alsóbb rétegébe, az irhába, ami a bőr rugalmasságát biztosítja. Az arcbőr szerkezete javul, simább, feszesebb lesz, az öregedés és a ráncképződés folyamata lelassul.

NIVEA Q10plus C energetizáló ránctalanító éjszakai arckrém

Q10 koenzim + C-vitamin = fiatalság elixír

Új termékekben a C-vitamin és a Q10 koenzim hatékony kombinációt alkot, amely védi a bőrsejteket a szabadgyökökkel szemben, segíti a regenerálódásukat és hozzájárul a bőr oxigénfelvevő képességének növeléséhez. „Kutatásaink bizonyítják, hogy a C-vitamin és a Q10 koenzim kombinációja sokkal inkább felgyorsítja a fontos sejtregeneráló folyamatokat, mint a koenzim önmagában“ – állítja dr. Sven Fey a NIVEA tudományos laboratóriumának munkatársa. „Ennek köszönhetően a bőr képes „mélyen lélegezni” és megújulni. Még akkor is, amikor alszunk.“

NIVEA Q10plus C szemkörnyékápoló

Új termékcsalád: NIVEA Q10plus C energetizáló krémek

Q10plus C energetizáló ránctalanító éjszakai arckrém – Amíg mi alszunk, bőrünk megújul. A NIVEA Q10plus C energetizáló éjszakai krém segítheti ezt a folyamatot. Ne tagadd meg a bőrödtől a valóban intenzív éjszakai regeneráló kúrát!  A krémben található tiszta C-vitamin növeli a bőr oxigénfelvevő-képességét. „A bőrsejtekhez így több energia jut, amely elengedhetetlen a megújuláshoz és a sérült sejtek regenerálódásához“ – tette hozzá Sven Fey. „Rendszeres használat során a bőr frissebbnek, simábbnak és fiatalabbnak tűnik.“ Mivel az oxigén vagy a nappali fény hatására a tiszta C-vitamin hajlamos az oxidálódásra, a NIVEA termékekre eddig nem jellemző alumínium csomagolást választottuk, amely megvédi ezt az érzékeny összetevőt.

NIVEA Q10 plus C energetizáló ránctalanító nappali arckrém

Q10plus C szemkörnyékápoló – A NIVEA Q10plus C innovatív szemkörnyékápoló nappal és alvás közben is hatékony. A Q10 koenzim és a hatékony tiszta C-vitamin kombinációja hozzájárul a sejtek oxigénfelvételének növeléséhez. Csökkentheti a kezdetleges ráncokat és minimalizálja a szemkörnyéki finom vonalakat. A szem környéke feszesebb és üdébb lesz. Ez a termék is alumínium csomagolásban kerül a polcokra, amely megvédi a tiszta C-vitamint az oxidálódástól.

Q10 plus C energetizáló ránctalanító nappali arckrém – A Q10 koenzimet és C-vitamint tartalmazó nappali arckrém táplálja és intenzíven hidratálja a fáradt és megereszkedett bőrt, emellett segít csökkenteni a finom ráncokat. Könnyű és ápoló összetétele azonnal felébreszti és hidratálja az arcbőrt. UVA/UVB-szűrőt tartalmaz.

Kapcsolódó bejegyzések