Trópusi illatok az s.Olivertől

Az s.Oliver TROPICAL limitált nyári illatai egzotikus tájakra visznek minket, érezhetjük a part homokszemcséit a lábunk alatt, hallhatjuk a tenger mély morajlását és élvezhetjük a sugárzó napsütést a bőrünkön.

s.Oliver_TROPICAL

Üdvözöljük a paradicsomban, az intenzív színek világában, ahol az érzékek élvezetekre lelnek. Érzékien és egyben friss hatást kölcsönözve vezet át minket 2016 áprilisától az  s.Oliver TROPICAL FLOWERS női illat és az s.Oliver TROPICAL TREES férfi illat az év legszebb évszakába, a tavaszba.

A hangulatunkat illatok támasztják alá. Használatkor azonnal előjönnek a szép pillanatok, melyek elválaszthatatlan kapcsolatban vannak az illattal. Az s.Oliver TROPICAL a nyaralás érzését hívja elő és megtölti jókedvvel a levegőt. Élénk és izgalmas, mint maga a nyár!

S.Oliver Tropical Flowers – A kicsattanó gyümölcsösség és a nyár érzékiségének keveréke. A virág-, és a fa-illathatások egzotikus illatvilágot teremtenek. Fejillat: ananász, görögdinnye, citrusos yuzu. Szivillat: egzotikus virágkompozíció. Alapillat: ámbra, trópusi fák, őszibarack

s.Oliver_TROPICAL FLOWERS_EDT_30ml_Flacon_Package_kicsi

S.Oliver Tropical Trees – Mint egy trópusi nyári eső. Friss, izgalmas és egyben férfias. Vonzó, markáns illat. Fejillat: kardamon, grapefruit, citrom. Szivillat: levendula, geránium, muskotály dió. Alapillat: egzotikus fa-illathatás.

s.Oliver_TROPICAL TREES_EDT_30ml_Flacon_Package_kicsi

Könnyed, vidám színek, trópusi hatás! A városi aszfaltdzsungel névtelen szürkesége teret enged a színes virág pompának. Az s.Oliver TROPICAL FLOWERS női illat dizájnjára is teljesen az egzotikus virágok jellemzőek. A mélyzöld színvilágba érzéki bogyós gyümölcs szín és ragyogó fehér vegyül. A vad déltengeri virágok harmonikusan belesimulnak az s.Oliver divatos és letisztult formavilágába. Az s.Oliver TROPICAL TREES férfi illat dizájnját egy pálmaliget intenzív zöld színárnyalatai és a sötétkék szín határozzák meg. Mindkét illat megfelelő kísérője az érkező nyári életstílusnak.

Kapcsolódó bejegyzések