Tökéletes koktél a bőrnek

Megérkezett a forróság és vele együtt a szerelem is a levegőbe! Itt az ideje felvenni a fűszoknyákat, keverni egy koktélt és csak hátradőlni… még ha csak gondolatban is.

The-Body-Shop-Pinita-Colada-1280x508

Nem kell elutaznunk ahhoz a Karib-tengerre, hogy megérezzük egzotikus illatát, mert a The Bodí shop elhozta nekünk neked a friss kókusz és ananász zamatát legújabb kollekciónkba zárva. A The Body Shop új, limitált kiadású Pinita Colada testápoló kollekciójának  friss üdeségét az egzotikus gyümölcsvarázs adja. Próbáld ki te is a könnyed textúrákat és az édes nyári illatokat, hogy azonnal érezd a pálmafák és tengerparti naplemente varázsát.

Tudtad, hogy ehhez a a karib-tengeri Antillákon kézzel szedik az értékes kókuszdiókat, míg a friss és lédús ananászok San Dómingóból érkeznek? Akár felrázva, akár keverve szereted, a Pinita Colada kollekció frissen szedett kókusz és ananász illata bármikor felér egy igazi Happy Hourrel.

pinita-colada_01

Pinita Colada krémes testradír – A valódi szárított kókuszt tartalmazó bőrradír frissítő és könnyed textúrája azonnal felkészíti bőrödet a nyárra.

Pinita Colada testvaj – Ne hagyd, hogy a forróság dehidratálja a bőröd, oltsd inkább a szomját ezzel a frissítő, 24 órán át hidratáló testvajjal.

Pinit Colada tusfürdő – Élvezd egész nap a trópusi illatokat és a hűsítő érzést zuhanyozás vagy fürdés közben.

Pinita Colada Body Sorbet – Hidratáld szomjas bőrödet a legkönnyedebb textúránkkal, mely azonnal hűsít és frissít.

Cote 100%

A Piñita Colada testvaj és krémes testradír Közösségi Kereskedelemből származó bio szójaolajat tartalmaz, mely a brazíliai Capanemaból származik. A The Body Shop helyi partnere, Gebana ellenzi az erdőirtást és helyette a fenntartható földművelési módszereket részesíti előnyben.  Nem ültetnek génmódosított palántákat akkor sem, ha az jövedelmezőbb lenne. Cserébe, a TBS teljes erejéből támogatja őket. A szójaolaj jól ismert hidratáló tulajdonságairól, ezért nagyszerű alapját képzi az izgalmas, természet ihlette termékeknek. Esszenciális zsírsavakban is gazdag, így az érett bőr ápolására is kiválóan alkalmas.

Kapcsolódó bejegyzések