Tökéletes alapok a Clarins-tól

2017 május 4.
Tökéletes alapok a Clarins-tól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Clarins az alapozáshoz két terméket vezet be ezen a tavaszon, melyek kényelmesen és praktikus megoldással teszik teljessé az alapozás élményét. Ehhez használjuk a Pórus tökéletesítő mattító alapozót illetve a Pórus tökéletesítő mattító készletet.

A Pórus tökéletesítő mattító alapozó egy ultra-könnyű formula, ami enyhén fed és természetes módon egyenlíti ki a bőrt, miközben az sima és matt lesz. Gyengéden eltünteti a tökéletlenségeket, minimalizálja a kisebb ráncokat és csökkenti a pórusok láthatóságát. A bőr textúrája finomabb lesz, a pórusok összehúzódnak. Szabadgyökök elleni védelemmel ellátott termék, amelyet 4 színben vásárolhatunk meg.

-cn-teint-pores-matite-documents-2017_Nature_Morte_Pore_et_Matite_Fluid_et_Gomme_d_Acacia_web

A Pórus tökéletesítő mattító készletet oda megy, ahova te mész, hogy segítsen kontrollálni a bőr kifényesedését, amennyiben szükséges. Az utántölthető mattító papír azonnal felszívja a felesleges faggyút. A lágy, áttetsző púder 30-szor könnyebb, mint a klasszikus púder és fokozza a bőr szépségét. Levegőszennyeződés ellen védő komplexet tartalmaz, mely véd a szabadgyökök ellen. A kompaktban egy finom puha szivacs, tükör is található, így a használata kényelmes és egyszerű.

-cn-teint-pores-matite-documents-2017_Nature_Morte_Pore_et_Matite_Compact_et_Gomme_d_Acacia_web

Kapcsolódó bejegyzések