Természetes és átlátható – itt a Nivea Naturally Good termékcsaládja

Az élet megtanít minket arra, hogy élvezzük a nyugodt pillanatokat, lassítsunk le, és figyeljünk arra, mit és hogyan teszünk. Igaz ez a szépségápolásra is, nem csoda, hogy a nagy márkák sorra jelennek meg új koncepciókkal, amik a természetességet hirdetik. A Nivea Naturally Good kollekciója 100 év tudását és a természet erejét gyúrta egybe.

A NATURALLY GOOD 100 évnyi tudáson és precízen összeállított formulákon alapul, melyek regenerálják a bőrt és hagyják, hogy az természetesen szép és egészséges legyen. A NATURALLY GOOD termékekkel szeretnénk hozzájárulni a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz egy egyszerű, átlátható, és természetes bőrápolási rutinnal.

99%-ban természetes összetevők

A NATURALLY GOOD olyan arcápolókat kínál, amelyek összetevői 99%-ban természetes forrásból származnak1. Ennek eredményeképpen, a NATURALLY GOOD arcápolók alkotóelemei segítik a bőr megújulását, legyen szó bármilyen bőrtípusról. Ahhoz, hogy ezen természetes összetevők a bőr számára a lehető legbiztonságosabb módon hasznosuljanak, 1%-ban pedig olyanokat, amelyek a formulák stabilitását és biztonságát garantálják.

Nivea Naturally Good lány

Az olyan alapanyagokra, mint az alkohol és az illatanyagok, azért van szükség, hogy garantálni tudják a kozmetikumok használhatóságát, szavatosságát, és megelőzzük a termékekben a mikroorganizmusok megtelepedését. A NATURALLY GOOD formulák illatanyaga tartalmaz néhány olyan összetevőt, amelyeket allergénként tartanak számon. Jó tudni, hogy még a lehető legtermészetesebb dolgok is tartalmazhatnak ilyen allergéneket, például egyes gyümölcsök és zöldségek is!

Tudj meg mindent a Naturally good termékekről!

Milyen természetes összetevőket tartalmaznak?

Az összes krém hidratáló hatású glicerint, valamint olajok és bőrpuhítók (pl. jojobaolaj és sheavaj) kombinációját tartalmazza, amelyek ápoló, tápláló és bőrsimító tulajdonságokkal rendelkeznek. Cetearyl Alcoholt (zsíralkohol) is találunk benne, ez garantálja a formulák hatékonyságát. Az Arclemosó Tej glicerinnel és bőrsimító vad-káposztarepce magjának az olajával (illatanyagmentes növényi olaj) készül. Ezeket egy ápoló formulába keverték, melyben olyan bőrpuhító anyagok vannak, mint a Sodium Cetearyl Sulfate, amely tisztító hatású, kíméletes és hatékony összetevő, vagy a Glyceryl Caprylate, mely növényi olajokból származik és hidratálja a bőrt. Az arctonik vizet, Alcohol Denat-ot és glicerint tartalmaz. A tonikban a glicerin és a tejsav hidratáló hatása egyesül az alkohol frissítő tulajdonságával. Decyl Glucoside is van benne, amely egy gyengéd, felületaktív anyag, kiváló tisztító tulajdonságokkal.

Nivea Naturally Good csoport

Nivea Naturally Good éjszakai krém kreatív

Mi a különbség a természetes és a természetes eredetű összetevők között?

A természetes eredetű összetevők a természetből származó összetevők, melyek molekulaszerkezetük (természetes állapotuk) több, mint 50% megtartják feldolgozás után, ideértve a vizet is. Erre az ISO 16128-as, a kozmetikai iparban kifejlesztett szabvány szerinti definícióra épülnek a Beiersdorf szigorú belső előírásai is.

A termékek összetevőinek 1% és 2%-a miért nem természetes alapanyag?

Ez az 1, illetve 2% garantálja, hogy a termékek formulái 100%-ban biztonságosak legyenek még az érzékeny bőr számára is, valamint, hogy megőrizzék frissességüket és hatékonyságukat.

Nivea Naturally Good nappali krém

Miért került alkohol a formulákba? 

Több érv is szól mellette: az alkohol oldószer, amely segít megszabadítani a bőrt az elnehezült, zsíros érzettől, elősegíti a kozmetikum gyorsabb száradását, és könnyed érzetet biztosít. Tartósítószerként a termékek szavatosságának megőrzésében játszik szerepet.

Mi az illatanyagok szerepe, és ezek a 99%-hoz vagy az 1%-nyi egyéb összetevőhöz tartoznak?

Az illatanyagok kellemes élményt nyújtanak a felhasználás során és után. Tartósító hatásuk is van, amely szavatolja a termékek biztonságát és megelőzi a romlást. Szintetikus összetevőként ezek az 1%-hoz tartoznak.

NIVEA NATURALLY GOOD termékcsalád

NIVEA Naturally Good Nappali Arckrém bio aloe verával: 24 órán át tartó hidratálást nyújt. A krém frissítő formulája az organikus Aloe vera mellett értékes jojobaolajat és mandulaolajat is tartalmaz, így gondoskodik arról, hogy az arcbőröd egész nap ragyogóan szép legyen!

NIVEA Naturally Good Éjszakai Arckrém bio argánolajjal: organikus argánolajjal segíti a bőr éjszakai regenerálódását, mely reggelre bársonyos tapintású és rugalmas lesz. Ez a krém mélyrehatóan hidratál és táplál, miközben feszesebbé varázsolja a bőrfelszínt. Értékes jojoba- és mandulaolajat tartalmaz.

NIVEA Naturally Good Arctisztító Tej és Arctisztító Tonik: organikus zöldtea-kivonatot tartalmazó arctisztítók, melyek mélyen tisztítják a bőrt, eltávolítják a szennyeződéseket, a krémek maradékát, a vízálló sminket és szempillafestéket is.

Kapcsolódó bejegyzések