Természetes, egészséges körmök három lépésben

Körmök, amelyek annyira erősek, simák és csillogóak, mintha átlátszó körömlakkot kaptak volna. Pedig hát… természetüknél fogva ilyen szépek. Ugye milyen jól hangzik? Kipróbáltam a NuSkin Dr Dana körömápoló készletét, és az eredmény magáért beszél!

Nem osztok meg nagy titkot, amikor azt mondom, hogy mindig is ápolásra szorultak a körmeim. Egyszerűen a genetika is tehet róla, de azt is megfigyeltem, hogy a nem megfelelő táplálkozás (például a vitaminszegény téli hónapok), a sok házimunka, a rengeteg mosogatás az elmúlt hetek igénybevételei megviselték nem csak a kezeimet, de a körmeit is.

NuSkin Dr Dana körömápoló szett

Természeti elemek VS a kezem

Az elsőként jelentkező probléma a száraz bőr volt, ami nem csak a kézfejet, az ujjakat, de a körömágyat is érintette. A legnagyobb gond, ha a száraz körömágy beszakad, bereped, hiszen ez nem csak csúnya, de fájdalmas is lehet. De a bőrön kívül a köröm felépítését is kikezdi a sok fertőtlenítőszer, antibakteriális szappan, ami ellen érdemes időben fellépni.

Ehhez tegyük hozzá, hogy a sok lakkozás sem mindig hasznos, hiszen a lakkok összetétele erősen károsíthatja, gyengítheti a körmöket. Éppen ezért szeretem én is időről-időre pihentetni a körmeimet. Nem kell ennek hosszú heteket jelentenie, elég két hét, de ez nagyban attól is függ, hogyan változik menetközben a körmöm állapota.

dr-dana-nail-renewal-system-2-models

Most a NuSkin Dr. Dana Nail Renewal System körömápoló szettjét próbáltam, hiszen ennek segítségével erőssé, simává és ultra fényessé varázsolhattam a körmeimet – alig 10 perc alatt. Aki szereti a természetes, egészséges és nőies megjelenést, annak jó szívvel ajánlom, mert a legkörültekintőbb figyelmességgel tudtam hámlasztani, csiszolni, majd polírozni a körmöket, de lássuk lépésről-lépésre a szép manikűr titkait.

Jó hír, hogy most extra kedvezménnyel, féláron tudjátok megvásárolni a szettet a NuSkin oldalán, ITT.

Hogyan használd?

1 . lépés a hámlasztás

Ebben a fázisban előkészítjük a körmöt. A glikolsavat tartalmazó fehérszínű toll segítségével apró cseppek formájában oszlasd el a körmön a hatóanyagot, majd várd meg, amíg beszívódik. Fontos, hogy a körmöd tiszta és száraz legyen. Ezek után jöhet a második lépés. (az 1 lépést elég hetente alkalmazni)

NuSkin Dr Dana körömápoló szett

2 . lépés a csiszolás és polírozás

A szett része egy háromfázisú körömreszelő, amelyen a fázisok színekkel és számokkal vannak megkülönböztetve. Elsőként a legnagyobb felületű, 1 számú reszelővel óvatosan, körmönként 3-5 húzással csiszold át a köröm felső rétegét. Ezután a 2 számú, finomabb felülettel rendelkező reszelővel dolgozd át a körmöket. Érdemes ezután a körömről levált port letörölni, lesöpörni. Végül a 3 számú felület következik, ami a polírozást végzi el. Ahhoz, hogy a köröm fényes legyen, erőteljesebben kell rányomnod a köröm felületére, de néhány mozdulat már megteszi a hatását, csodaszép fényes körmöket eredményez. A köröm csiszolását elég hetente egyszer elvégezned, a polírozást akár naponta ismételheted.

3 . lépés az ápolás

A szetthez egy ezüstszínű toll is tartozik, amely a mélyhidratálást hivatott elvégezni. Miután elforgattad a toll végét, a tollakon megjelenő ápoló anyaggal kend be a körmöket és a körömágyat is. A barackolajat, kókuszolajat, grépfrútmagolajat és É-vitamint tartalmazó kondicionálót akár mindennap használhatod.

NuSkin Dr Dana körömápoló szett

Hasznos összetevők

  • Glikolsav – hámlasztja a körmöt a gyönyörű, csillogó fényességért.
  • Barackolaj – hidratálja a körmöt és a körömágyat.
  • Kókuszolaj, grépfrúthéjolaj és E-vitamin – kulcsfontosságú zsírsavakat tartalmaz, amely hozzájárul a köröm és a körömágy kondicionálásához és hidratálásához.

dr-dana-nail-renewal-system-and-hand-lotion

Bizonyított eredmények

Egyetlen alkalmazás után:

  • A nők 100%-a állította, hogy körmei egészségesebbeknek, simábbaknak és fényesebbeknek tűntek.
  • A nők 93%-a tapasztalt azonnali javulást körmei megjelenésének terén.

Két alkalmazás után:

  • A nők 97%-a állította, hogy körmei fényesebbek lettek, az elszíneződés mértéke pedig csökkent.
  • A nők 97%-a számolt be arról, hogy a köröm felülete egyenletesebb lett, és csökkentek a barázdák.
  • A nők 100%-a értett egyet azzal az állítással, hogy a rendszer használata egyszerű.
  • A nők 97%-a 10 perc alatt végzett a 10 körmével.

*Az eredmények egy független professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben két héten keresztül 30 alany vett részt. A Dr. Dana Nail Renewal System körömápolási rendszert a hölgyek háromszor használták, és a köröm különböző tulajdonságaira, valamint a rendszer használatára irányuló önértékelési tesztet töltöttek ki, amely már az első alkalmazást követően jelentős javulást mutatott.

Kapcsolódó bejegyzések