Tengeri csillagok és tündöklő tenger

Még javában nyögjük a tél szürkeségét, amibe csak idei-óráig csempésznek némi színt az ünnepek, de a hosszantartó örömöt a nyárra való várakozás jelenti számomra, amihez a Swarovski új kollekciója nagyban hozzájárul.

Swarovski nyakék

Kiváltképp azért, mert 2016-os tavaszi/nyári kollekciót a márka a türkiz, az akvamarin, a merész rózsaszínek csillogó árnyalatainak szenteli, megidézve ezzel a tengerek és óceánok világát. A dramatikus árnyalatok és a víz alatti élővilágot visszaadó formák egyszerre öltöztetnek és töltenek meg mindent boldogsággal és szépséggel. „A tenger a szépség organikus és végtelen forrása, így tökéletes ihletet ad a tavaszi/nyári ékszerkollekciónkhoz. A természet szépsége előtti tisztelgésen túl, minden darab kifinomult, nőies eleganciával rendelkezik, amely szinte minden alkalomra tökéletes.” – mesélt a kollekcióról a márka kreatív igazgatója, Nathalie Colin.

swarovski ékszer tervek 2016 SS

Mert ki ne vágyna egy kifinomult, nőies darabra, amelyben azúros átmenetek, színpompás kombinációk kaptak helyet. Ha lehet, akkor a kövek még tündöklőbbek. Továbbra is divat a halmozás, vagyis a merev karpereceket és a hajlékony karkötőket együtt viselni.  A kollekcióban megjelennek a tengeri csillagok, a csikóhal ihletésű spirálok és a kagylóformák csakúgy, mint az elegáns függők. A kollekció egyik kiemelkedő darabja az Eminence nyaklánc, melynek halmozott kristályai már az első pillanattól elbűvölik az embert. A nyakláncot a legjobb vakítóan fehér háttéren viselni, vagy a nyaklánc egyik éteri árnyalatával, hogy kedvenc színünkhöz vonzzuk a tekinteteket.

A Swarovski ismét kitett magáért. Megmutatta, hogy a kristályokból mindig lehet újabb és újabb művészi alkotást teremteni. Így biztos már, hogy a nyár tündöklően szép lesz.

Kapcsolódó bejegyzések