Teljes körű ápolás

Aki szereti a kozmetikai újdonságokat, annak élvezet lesz a lengyel Ziaja márka termékeinek tesztelése. A hazai piacon nemrég megjelent gyártó kiváló minőségével és barátságos áraival könnyen meggyőzhet minket.

shutterstock_337400663-k

Szerencsére egyre több natúrtermék kerül a polcokra, így bőven nyílik lehetőség arra, hogy tetszés és leginkább tapasztalat alapján válogassunk. A magyar gyártókat és fogalmazókat nagyjából ismerjük, hiszen a hazai piacon kevesen maradhatnak észrevétlenek. A jók fénysebességgel kezdenek növekedésbe, és egyre több lelkes követőt vonzanak. A hazai kínálat mellett mindig érdekes, ha egy külföldi márka jelenik meg a piacon, hiszen a gyártó közvetlen ismerete nélkül kell megítélnünk a termékeket. Nincs múlt, csak a jelen. Az, amit a meglátok a polcon, megfogok, megszagolok, és kipróbálok.

Így kerültek a kezembe a lengyel Ziaja márka termékei, amikről kiderült, hogy egy nagyon friss vállalkotás gyümölcsei. A céget két gyógyszerész alakította a nyolcvanas évek végén, és máig családi vállalkozásként üzemel. Mára saját kutató és fejlesztőlaboratóriummal rendelkeznek, és olyan termékek gyártására kötelezték el magukat, amelyek amellett, hogy a modern technológia vívmányai, hagyományos összetevőket – növényi kivonatokat, vitaminokat – tartalmaznak.

1

A legfontosabb kritériuma a termékeknek, hogy bőrgyógyászatilag és allergológiailag szigorúan ellenőrzöttek. A kínálat óriási, nem csak összetevők vonatkozásában, de a kozmetikai termékek szinte teljes szortimentjét megtalálhatjuk. Akik igazán ínyencek, olyan különlegességekre bukkanhatnak, mint a kakaóvajat, E-vitamint, B5 provitamint és D-panthenolt tartalmazó kakaóvajas testápoló balzsam. Ez az a típusú testkrém, aminek kellemes illata egyből leveszi az embert a lábáról, ugyanakkor a textúrája is tökéletes. Selymes, kicsit olajos krém, ami azonnal felszívódik, gazdagon táplál, de nem hagy ragadós érzetet maga után.

De találunk kecsketejes ápoló termékeket, Manuka falevél kivonatot tartalmazó antibakteriális hatású termékcsaládot. Az idősebb bőr ápolására jázminos krémeket, a fiataloknak pedig gyümölcsös tusolókat kínálnak. A magas minőség mellett az ár nagyon kedvező, így könnyen teli pakolhatjuk virtuális kosarunkat a webáruházban.

Kapcsolódó bejegyzések