Te melyik módszer híve vagy?

2016 október 13.
Te melyik módszer híve vagy? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lehetne kényes téma is, de ma már olyan sokféle megoldás létezik rá, hogy szinte nincs is olyan hölgy, aki ne élne a szőrtelenítés valamelyik módszerével. Néha bele is keveredünk, melyik miért lehet jó, vagy ha tiniként éppen most találkozunk a témával, kifejezetten praktikus végigfutni a lehetőségeken.

POOL END SCENE 1

Borotva: Egyszerű, viszonylag gyors és fájdalommentes. Némi előkészületet igényel, egy kis borotvahab vagy zselé segítségével azonban otthon is elvégezhető. Kevésbé tartós, hisz a szőrszálakat csak a bőrfelszín felett vágja le és olykor kisebb sérülések is előfordulhatnak. Akár 2-3 naponta is alkalmaznunk kell, hiszen gyorsan visszanőnek a szőrszálak. Aki hajlamos rá, annál a benövő szőrszálaktól szőrtüszőgyulladás és bőrirritáció is kialakulhat, különösen az olyan érzékenyen helyeken, mint az arc, a hónalj vagy intim területek.

Gyanta: Mivel gyökerestől tépi ki a szőrszálakat, az eredménye jóval tartósabb, így elég 4-6 hetente ismételnünk. Fájdalmasabb, mint a borotválás, főleg az arc, hónalj és intim területeken, amelyek a vékonyabb bőr miatt különösen érzékenyek lehetnek. A meleg gyanta esetében kényelmetlen lehet a szalonlátogatás, a hideg gyanta vagy az otthon alalkalmazott meleg gyantázás komolyabb előkészületeket igényel, sok pepecseléssel.

BIKINI RESULTS

Epilálás: Kényelmes, mert otthon végezhető, ám eléggé fájdalmas. A módszer a gyantához hasonlóan gyökerestől tépi ki a szőrszálakat, így 4-6 hét „pihenő időt” ad. Azonban meg kell várni, hogy a szőrszálak 4-5 milliméteresre megnőjenek, másként a gép nehezen tudja elkapni őket. A hónalj és intim részek epilálása különösen kellemetlen érzés tud lenni.

Lézeres szőrtelenítés: Akár végleges, de mindenesetre tartós megoldást is adhat a problémánkra. A lézersugarakat elnyeli a szőrszál sötét pigmentje, ami hőenergiává alakulva roncsolja a szőrtüszőket. Csak sötét szőrön működik, nem használható napozás után vagy pigmentált, heges bőrfelületen. Legalább 3-8 kezelés szükséges a tartós szőrtelenség eléréséhez. Csak szakember végezheti, és kategóriájában a legdrágább eljárás.  Ma már ugyan vannak otthoni használatra szánt lézeres/IPL szőrtelenítő készülékek is, de ezek kevésbé hatékonyak, mint az orvosi lézer.

Új korszak a kényes területek szőrtelenítésére

Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó segítségével gyorsan és precízen formázhatjuk az olyan érzékeny testrészeken található szőrt, mint az arc, a bikinivonal és a hónalj. A kiváló eredmény eléréséhez nincs szükség borotvahabra vagy zselére, hosszas előkészületekre. Használata fájdalommentes és egyszerű, működési mechanizmusának köszönhetően a vágások, égési sérülések vagy allergiás reakció miatt sem kell aggódnunk. A készülékhez tartozó speciális kiegészítőknek köszönhetően alkalmas az érzékeny testrészeken (arc, szemöldök, hónalj, intim területek) lévő szőr eltávolítására és formázására is.

accessoires_louboutin_03

Kapcsolódó bejegyzések