Tápláld a bőröd a legfinomabb krémekkel!

Már régóta szerettem volna kipróbálni a Nourish termékeit, mert nagyon szimpatikusnak tűnt az a filozófia, amit képviselnek. Ráadásul a márka sorra nyerte az elmúlt években a szépségszakma díjait, így igen ígéretesnek tűnt.

Ha eddig nem ismerted volna a márkát, gyorsan néhány szó erejéig mesélek róla. A termékcsaládokat Dr. Pauline Hili bőrápolási szakértőnek köszönhetjük, aki az elmúlt 20 évben azon munkálkodott, hogy olyan termékek szülessenek meg, amelyek a tudomány és a természet legjavát tartalmazzák. Ma már joggal várhatjuk el egy terméktől, hogy a tiszta, növényi összetevőket tartalmazzon, és a krémek hatékonysága igazolható legyen. Nos, ezek mind igazak a Nourish termékekre.

2

Talán azt már elmondhatjuk, hogy egy magára adó, tudatos fogyasztó tisztában van azzal, hogy mindaz, amit a bőrére ken, az a sejteket táplálja. Ha nem megfelelő összetevőket tartalmaz egy krém, akkor bizony többet ártunk vele, mint gondolnánk. A Nourish esetében nyugodtak lehetünk, mert a termékek előállítása során nem használnak szintetikus színezéket, TEA-t, DEA-t, parabéneket, phenoxyetol-t, szulfátokat, ásványi olajokat, PEG-eket, sem szilikont.

20170103_131452-web

Mindezek mellett a Nourish szereti és tiszteli az állatokat, ezért a termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és a gyártó nem végez állatkísérleteket sem. Ráadásul a termékek a Positive Luxury logójával is fémjelzettek, biztosítva ezáltal vásárlóját arról, hogy egy olyan exkluzív terméket tart a kezében, mely a társadalmi és környezeti fenntarthatóság figyelembevétele mellett készült.

Persze, mindez üres szó és ígéret lenne, ha nem próbálhattam volna ki a márka termékeit, és személyesen nem győződöm meg arról, mire „képesek” a krémek, az arcápolók. Talán nem vagyok azzal az igényemmel egyedül, hogy ha már áldozok egy arcápolóra, akkor azt kellemes legyen kézbe venni, hogy a csomagolása tetszetős legyen, olyan, amit jól esik nap, mint nap nézegetni a fürdőszoba polcomon. Ebből a szempontból a Nourish helyből ötöst kapott nálam, mert igényes, esztétikus csomagolása mellett számomra fiatalos, vidám és életörömöt sugárzó márka benyomását kelti, amellyel jó és könnyű azonosulni. (Nézzétek meg a márka honlapját, szerintem az egyik legbájosabb és legszebb a mostani márkák felhozatala közül)

20170103_131244-web

Emellett fontos, hogy miként viselkedik a termék a bőrömön, hogyan szívódik fel, milyen érzetet hagy maga után. Az arcbőröm többnyire száraz, vízhiányos, így elsőként a Nourich Protect négyrészes próbacsomagját teszteltem. (a próbacsomag szerintem az egyik legnagyobb találmány: miért vennél meg ismeretlenül egy egész szettet? Hiszen azt sem tudod, hogyan reagál a bőröd az új arcápolóra. Ám egy próbacsomaggal érdemes kísérletezgetni. Ha nem jött be mégsem buksz akkorát, ha pedig tetszik, megveszed a normál kiszerelést, a kicsiket pedig elteszed. Jól jön majd, ha utazni készülsz.)

20170103_131343_web

Ez a termékcsalád leginkább az illatával fogott meg. Eszméletlen finom narancsos illata van! Nem véletlen, hiszen organikus citromot, narancs és mandarin olajat tartalmaz, amelyek megadják az alapillatot. A csomagban találhatunk egy arctisztító tejet, egy pumpás arctonikot (nagyon praktikus), egy hidratáló krémet és egy peptid szérumot. A termékek magas C-vitamin tartalommal rendelkeznek, így segítik megvédeni a bőrt a szabadgyököktől. Az illat mellett az állag is nagyon fontos. A szérum nagyon könnyen felszívódik, nem hagy zsíros nyomot maga után. A hidratáló krém finom textúrájú, könnyen felvihető, éppen annyira zsíros, hogy nem nehezíti el a bőrt, gyorsan elszívódik.

A másik termék, amivel megismerkedtem – amúgy a 2016-os nemzetközi szépségverseny egyik nyertes terméke – a Nourish Radiance Firming Oil terméke volt. Ez az ápoló készítmény egy hatóanyagokban nagyon gazdag olaj. Ha valaki eddig nem alkalmazott volna olajakat, esszenciákat, akkor csak jó szívvel tudom ajánlani. El kell felejteni minden olyan korábbi tapasztalatot, hogy ragacsosak vagy nem szívódnak be. Ezek, az új fejlesztésű olajok már olyan finomak, ugyanakkor olyan magas hatóanyag tartalommal bírnak, amelyek pillanatok alatt felszívódnak, és feltöltik, élettel töltik meg a bőrt. Van, akinek elegendő csupán ennek a használata, más szereti még egy ápoló krémmel is bekenni az arcát – én nappalra olajat, esszenciát használok, esténként pedig egy plusz rétegben rémmel is bekenem az arcomat.

1

A harmadik termékcsalád a Nourish Argan Skin Renew volt, amelyből az olajjal és a krémmel ismerkedtem. Az argán olaj ma nagyon kedvelt olaj, hiszen jól ismert bőrfiatalító tulajdonságairól. Gazdag esszenciális zsírsavakban, mint az omega-6 zsírsav illetve a védő, antioxidáns E-vitamin, ezáltal segít megőrizni a bőr rugalmasságát, és természetes ellenálló képességét. A termékek jerikói rózsát is tartalmaznak, így kellemes rózsa illattal rendelkeznek. Ez a termékcsalád összetevőinek köszönhetően gazdagabb, zsírosabb, táplálóbb textúrával rendelkezik, így én olyan bőrre javasolnám, ahol fontos a táplálás, a bőr ellenálló képességének javítása.

Ha szeretnétek megismerkedni a Nourish-sal, csak jó szívvel tudom ajánlani. Nézzetek szét a weboldalon, próbálgassátok ki a mintákat vagy a próbacsomagokat, és meglátjátok, ami beválik, azt hosszútávon megtartjátok majd, mert tényleg egy nagyon klassz bőrápoló márkáról van szó.

Kapcsolódó bejegyzések