Tanítsd meg a bőrödet egészségesen működni!

2020 november 16.
Tanítsd meg a bőrödet egészségesen működni! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A francia luxusmárka, az Institut Esthederm 40 éve meghatározó szereplője a világ szépségiparának. A hazai bevezetést követően a magyar hölgyek is megtapasztalhatják az Esthederm termékek kimagasló minőségét, és megbízható társra találhatnak bennük a bőr fiatalságának megőrzésében.

Ideális lenne, ha bőrünk éppen olyan állapotban lenne, mint ifjúságunk hajnalán. Azonban az idő múlása, a környezeti hatások, a stressz, a nem megfelelő étrend, a vitamin- és ásványianyaghiány egytől-egyig rombolják a sejtek egészséges működését. Igen, a bőrünk működését is.

Ezt tovább tetézi, hogy hajlamosak vagyunk az első szimpatikus kozmetikai terméket a bőrünkre tenni, anélkül, hogy pontosan tudnánk, mit tartalmaz, vagy mit tesz a bőrünkkel. A nem megfelelő termékhasználat sajnos jelentősen felboríthatja az amúgy is érzékeny bőregyensúlyt, így a bőrhibák, bőrproblémák nemhogy elmúlnának, hanem újabb nehézségekkel találják szemben magukat.

IMG_20201021_151633_edited

Amikor az 1970-es évek végén Jean-Noël Thorel francia gyógyszerész-biológus úgy döntött, hogy a bőr ápolására kifejleszt egy termékcsaládot, éppen ezt a gondolatot fogalmazta meg: úgy vélte, hogy bőrünknek meg kell tanulnia, miként működjön megfelelően, ahelyett, hogy mindenféle készítményekkel túlkezelnénk.

Rendszere, amit ökobiológiának nevezett el, a bőrünk saját ökoszisztémájára épít, a természetes mechanizmusok megerősítését helyezve fókuszba. Nézeteit nem csak hangoztatta, hanem az Institut Eshederm megalkotásával kézzelfoghatóvá tette. Előbb Franciaországban, majd a világ más pontján hamar nagy népszerűségre tettek szert az Institut Esthederm termékek.

V680402 - LIFT_REPAIR ABSOLUTE SMOOTHING CREAM 50ML (SHADOW)_edited

Az intézet kiváló kutató-fejlesztő tevékenységének köszönhetően olyan szabadalmak születtek, mint a Cellular Water vagy a Time Control System. A celluláris víz, az Institut Esthederm formula központi hatóanyaga, nagyon fontos szerepet kap a termékekben, hiszen például az arcpermettel a bőrre felvitt celluláris víz tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, megnövelve az életerejüket és megadva az ideális működésükhöz szükséges energiát.

Az intézet a leghatékonyabb készítményeken kívül egy saját eljárási rutint is felállított. A Esthederm rutin négy lépése biztosítja a bőrnek azt az energiát, amelyre mindennap szüksége van, miközben regenerálja és segíti tovább megőrizni fiatalságát. A metódus első lépésében egy Osmoclean nevű ápolást találunk, ami a bőr kíméletes tisztítását takarja.

V611101 - INTENSIVE HYALURONIC CREAM (SHADOW)_edited

A második lépésben a bőr energetizálását végezzük a Cellular Water Mist vízpermettel, ezzel megadva a bőrsejtek számára fontos támogatást: a permet hidratálja, energizálja, antioxidáns védelemmel látja el a bőrt, és felerősíti minden termék pozitív hatását. Harmadik lépésként következik a bőr öregedésgátló kezelése. Ennek során szérumot, illetve krémet használunk. A folyamatot egy speciális védelmét biztosító termék használatával zárjuk (UV védelmet nyújtó, a külső környezet károsító hatásaitól védő ápolókészítmények).

IMG_1922_edited

Nemsokára egy újabb cikkel jelentkezem, amiben szeretném bemutatni nektek azokat az Institut Esthederm termékeket, amiket kifejezetten az én bőrömre ajánlottak. A többhetes tesztelést követően részletesen bemutatom, hogy melyen hatást tapasztaltam az egyes termékek alkalmazásakor.

Az Esthederm termékkel a kiemelt gyógyszertárakban, kozmetikákban és esztétikai bőrgyógyászatokban találkozhatunk.

További információ: www.esthederm.hu, webshop: www.esztetikusbor.hu

Kapcsolódó bejegyzések