Találj megoldást a száraz bőr kezelésére!

2021 január 17.
Találj megoldást a száraz bőr kezelésére! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Eucerin újdonságainak köszönhetően könnyedén megszabadulhatunk a kiszáradt, irritált bőr, valamint a széltől és hidegtől kicserepesedett ajkak okozta kellemetlen érzésektől.

Bár a hidegebb évszakokban kevés bőrfelület látszik ki a ruhánkból, a testápolásról ilyenkor sem szabad megfeledkezni. Az Eucerin Aquaphor spray a rendkívül száraz, feszülő, irritált bőr legjobb barátja, mert nemcsak hűsít, hanem azonnal meg is nyugtatja a száraz, húzódó, irritált bőrfelületet. Az innovatív, spray formátumnak köszönhetően a nagyobb és a nehezen elérhető testfelületeinket is könnyedén kezelni tudjuk.

Aquaphor regeneráló spray 250ml

A készítményben található glicerin és panthenol pedig nemcsak a sérült bőr regenerálásában játszik kulcsfontosságú szerepet, de segít megőrizni bőrünk nedvességtartalmát is, mely így sokkal rugalmasabb és puhább marad a legzordabb időjárási körülmények között egyaránt. Az Aquaphor spray gazdagon ápol, de nem ragad és nem zsíros, tehát igazán praktikus társunk lehet az év minden napján, de különösen a hidegebb hónapokban.

Mood4_edited

A téli hideg, szeles időnek leginkább az arcunk van kitéve, azon belül is a szánk. Egy hosszabb kinti séta vagy túrázás után ajkunk érzékeny bőre kiszárad, kipirosodik, súlyosabb esetekben ki is cserepesedik. Ha már megtörtént a baj, segít az Eucerin Aquaphor SOS ajakbalzsam, mely egyedi kialakításával lehetővé teszi az ajkak lélegzését, miközben hidratáló és nyugtató érzést nyújt. Az ajakápoló célja az enyhe, mérsékelt vagy súlyos állapotok kezelése, különösen a kényelmetlen vagy fájdalmas helyzetekben, amikor az ajkak SOS jeleket küldenek. Az átlátszó készítmény kellemes kenőcs állagú, és az applikátorának köszönhetően nagyon gyengéden, könnyen és egyenletesen alkalmazható. Összetevői ideálisak az érzékeny bőr számára, ugyanis olyan nyugtató összetevőket tartalmaz, amelyek küzdenek a gyulladás ellen, mint például a Dexpanthenol, a Bisabolol vagy a C- és E-vitamin.

Aquaphor ajakbalzsam 10 ml termék3

Extra tipp: Ne csak magunkra, hanem akár gyermekünkre is gondoljunk, akinek ajkain a bőr még a miénknél is érzékenyebb. Az Aquaphor SOS ajakbalzsam a legkisebbeknek is segít, hiszen már 3 éves kortól használható; sőt mivel illat- és színezékmentes, így nemcsak a nők, hanem a férfiak is bátran használhatják.

Kapcsolódó bejegyzések