Szexi karácsony? Miért ne!

A karácsony az év legboldogabb időszaka, amit legszívesebben a szeretteinkkel töltünk. A karácsonyi hangulat és az ajándékozás ennek elengedhetetlen része. De vajon mindannyian azt kapjuk, amire vágyunk?

csokoládét falatozó pár

Huncutkodás a fagyöngy alatt

Ismered az angolszász hagyományt, mely szerint fagyöngy alatt szabad a csók? Ajkainkban 100-szor több idegvégződés található, mint az ujjbegyeinkben, ezért gondoskodj róla, hogy a házban mindenhová jusson fagyöngy. Ha egy érzéki meglepetéssel is szeretnél készülni, rukkolj elő egy váratlan trükkel. Igyál egy korty pezsgőt, és lassan csöpögtessétek a buborékos csodát párod szájába, vagy adogassatok egymásnak egy szaloncukrot csókolózás közben.

Adventi várakozás

Ha külön kell töltenetek az ünnepeket, akkor egyeztessetek szexi videóhívásos randit egy olyan időpontra, amikor senki nem zavarj meg titeket, és részletekbe menően meséljétek el egymásnak, mint csinálnátok a másikkal, ha együtt lennétek. Ha nem sikerül becsempészni a mindennapokba egy kis kettesben töltött időt, akkor se keseredj el, mert így annál édesebb lesz a viszontlátás. Helyette töltsd azzal a szabadidődet, hogy eltervezed, pontosan hogyan fogod megédesíteni az újra együtt töltött perceket.

Epret kínáló lány

Fűszerezd meg a karácsonyt

Próbáljátok ki, milyen érzés egymást izgatni a lobogó kandallótűz előtt, vagy engedjétek tele forró vízzel a kádat, hogy gőzfürdővé varázsoljátok a fürdőszobát. Szerezzetek be egy puha fürdőszoba szőnyeget, hogy kényelmesen hempereghessetek a gőzben.

Szenvedélyes és személyes ajándékok

Idén karácsonykor készülj egy minden eddiginél személyre szabottabb ajándékkal. Valószínűleg ezek nem olyan ajándékok, amiket a család előtt adsz át, viszont annál izgatóbban hatnak majd rátok, ha végre kettesben maradtok. Összeállíthatsz egy könyvecskét a 10 legjobb szexuális élményeitekről: mindegyik alkalomról írd le pár mondatban, hogy mitől volt különleges, párod mit tett, amit a leginkább élveztél. A könyvecskét kiegészítheted egy szenvedélyes zenei összeállítással is, hogy még felejthetetlenebb legyen a szeretkezés.

Ha még több tippet szeretnél megismerni, látogass el a Durex oldalára.

Kapcsolódó bejegyzések