Szerezd be a nyár legmutatósabb ékszereit és óráit a Fashionwatch kínálatából!

2020 július 5.
Szerezd be a nyár legmutatósabb ékszereit és óráit a Fashionwatch kínálatából! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ékszerek nyáron is hangsúlyos részét képezik öltözködésünknek. Akár órákat, akár ékszereket választunk, egy kicsit másként döntünk, mint a téli időszakban. Köszönhető ez részben a nyári divat trendeknek, de nagyban befolyásol minket az is, hogy a napsütötte bőrön másként mutatnak az ékszerek. A Fashiowatch kínálatában most minden stílust és minden igényt kielégítő kínálatból válogathatunk, ráadásul szuper ajánlattal várnak minket!

Még mindig divat a rétegezés, vagyis az, hogy különböző hosszúságú nyakláncokat viselünk egyszerre, mint ahogy az is nagyon trendi, hogy a karkötőkből is többet felrakunk a csuklónkra. Nyáron a vízparti feeling visszaköszön az ékszereken is, így számtalan kagylós, vízi csillagos charmmal találkozunk. A színek terén a klasszikus ezüst és arany mellett továbbra is hódít a rosegold, ami az aranybarna bőrön egyszerűen csodálatosan mutat.

Leaf
Leaf

Az olasz vonal itthon is nagy népszerűségnek örvend, nekem is nagy kedvencem. A lánc motívumos modellek, akár karkötőről, akár nyakláncról legyen szó fantasztikusan öltöztetik viselőjüket. Karakteres jellegük alapjában határozza meg az outfittünket, hiszen egy ilyen ékszerhez elég egy egyszerű felsőt felvenni, és kész is az aznapi szettünk.

Rebecca
Rebecca

Ha igazán kifinomult darabokra vágytok, akkor a Leaf ékszereit javaslom nektek. A Leaf főbb jellemzője, hogy apró, ám mégis sokatmondó charmjaival, medáljaival, nőies nyakláncaival egyedivé varázsolják viselőjük stílusát. Ez a kifinomultság tetten érhető minden darabjában, nem véletlen, hogy nagy kedvence a Fashionwatch vásárlóinak.

A Rebecca ékszerek egyik legfőbb ismertető jele, az elegancia, a nőies kisugárzás és a modern fiatalos friss lendületet árasztó stílus mellett, hogy próbálja megőrizni az ősi formákat, a klasszikus vonalvezetést, a klasszikus nőies elegancia sugárzását. Ebből is mutatok néhányat!

Ha egy mutatós órát szeretnénk magunknak, a Fashionwatch üzleteiben vagy a webshopon számtalan márka közül válogathatunk. Most néhány Liu Jo órát hoztam el nektek, amik egyszerre nőiesek, ugyanakkor vagányak is.

A Liu Jo daraboknál nem maradhatnak el a kődíszítések, melyek olykor csak 1-1 kristálykőben, máskor ez egész óralapot betöltő kristály áradatban nyilvánulnak meg. Ezeket az órákat viselhetjük sportosan, de egy alkalmi szettnek is kiváló kiegészítője lehet.

2018-01-24_LIU-JO_GLAMOROUS_18_Luxury_053 LJ_shot_6 2018-01-24_LIU-JO_GLAMOROUS_10_Luxury-ADV_066_QUADRATA

Persze én sem tudtam ellenállni a Fashionwatch kivételes ajánlatának, ami 30% kedvezményt jelent a Liu Jo és Gaga Milano ékszerekre, órákra, és néhány nagy kedvencet felpróbáltam. Bár az összeset el tudnám képzelni egy-egy nyári szettemhez, végül ezeket a darabokat választottam ki.

BeautyPlus_20200701094722452_save
Liu Jo

Ne maradjatok le ti sem erről a kivételes lehetőségről, az üzletekben és a webshopon is elcsíphetitek a készlet erejéig a legmenőbb darabokat!

Kapcsolódó bejegyzések