Szeretem a korallokat!

2021 július 21.
Szeretem a korallokat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miért mondom ezt? Mert ha nem vagyunk közömbösek a környezetünkre, akkor azt is fontosnak érezzük, hogy ne csak mi magunkat és bőrünket védjük akkor, amikor napozóterméket választunk, hanem vegyük figyelembe azt is, hogy ezek a készítmények a környezetünkre, és leginkább a tenger élővilágára legyenek tekintettel.

Többek között ezért is esett a választásom a Vagheggi termékeire, hiszen a Summer Paradise kollekció igenis figyelembe veszi a vizek és a benne élő állatok, növények védelmét. A hawaii zátonyokról szóló egyezményt figyelembe véve a olyan holisztikus és fenntartható napvédő termékcsaládot fejlesztettek ki, amik növényi alapú összetevőkre és formulákra építve tisztelik a természetet és optimalizálják a bőr védelmét, miközben garantálják a biztonságos, ragyogó barnulást. Minden napvédő az „Amo i coralli” logót viseli, mely kifejezi a vállalat fenntartható jövőképét, és választ ad a növekvő etikai tudatosságra.

Vagheggi solari

Olyan innovatív védelmi rendszert használnak, amely három biológiailag könnyen lebomló kémiai fényvédőt és egy ásványi fényvédőt tartalmaz optimálisan adagolva, hogy biztosítsa a megfelelő UVA és UVB védelmet. A napvédő krémek nem épülnek be a bőrbe, stabil fényvédők és hosszantartó védelmet garantálnak.

Vagheggi summerparadise_kit

Ismerd meg a Vagheggi Summer Paradise napvédőket!

A Summer Paradise sorozatot úgy fejlesztették ki, hogy felkutatták a legjobb biológiailag lebomló készítményeket, melyek kisebb hatással vannak a vízi élővilágra, miközben egyaránt védik a bőrt és a tengereket. A Vagheggi napvédő termékek átlagosan 75%-ban biológiailag lebomló termékek és a környezetre gyakorolt hatásuk elhanyagolható. A tengeri környezetbe bejutó felszabadult vegyületek hatásának tudományos értékelése egyre fontosabb.

Vagheggi summer

Hoztam néhány terméket az igen gazdag portfólióból, amik megnyerték a tetszésemet, hiszen innovatívok, bőr -és természetbarátok, és van bennük valami plusz, ami kiemelő őket az általános termékek vonalából.

Teszteltem!

Elsőként egy 2:1 Napozást és Tartós Barnulást Elősegítő Zselét szeretnék mutatni Nektek. Ennek a lényege, hogy a napozást megelőzően már érdemes használni, mert nagyon jól előkészíti a bőrt. Napozás után alkalmazva megnyugtatja az igénybevett bőrt, támogatja a barnulást, ezzel biztosítva a hosszantartó szép barna színt. A krém azon túl, hogy nagyon kellemes illatú, könnyű textúrával rendelkezik, gyorsan beszívja a bőröm, igazi főnyeremény egy kiadós napozás után.

Vagehggi Summer 2

Szerettem volna egy olyan napozó terméket, amit a már barna bőrömre használatok, így az alacsonyabb faktorszámú készítmények között keresgéltem. Így bukkantam rá a Karcsúsító Barnító Olaj SPF20 UVA termékre, ami minden nő álma. Egyszerre támogatja a biztonságos barnulást, miközben karcsúsítja a testet. Egy úgynevezett Commiphora Mukul növény gyantáját találjuk az olajban, ennek köszönhető a karcsúsító hatás, míg számos más növényi hatóanyag, mint a kódiadió elősegíti a barnulást, vagy a murumura vaj védi és rugalmassá teszi a bőrt.

Vagheggi teszt

A harmadik termékem, a Napozó Permet SPF10 UVA valójában egy innovatív, fényvédelemmel ellátott víz, amely alacsony védettséget biztosít és felfrissíti a bőrt. Nem ragad és nem hagy fehér foltot a rendkívül könnyű és friss permet. Tökéletes arra, hogy bármikor, az út során, egy kiránduláson, vagy akár a városban járkálva felfrissítsem az arcomat, a testemet, miközben minimális UV védelemmel látom el. Egy nagyon könnyű, enyhén olajos vízpermetről van szó, ami kellemesen hidratál, minimálisan olajos, azt a bőröm azonnal fel is szívta, nagyon finom illata parfümös utóérzést hagy.

Vagheggi summer 3

A napozás utáni bőrvédelemre is gondoltam és mivel a Vaghegginek létezik egy olyan terméke, ami Arcmaszk Hidratáló, Hűsítő És Frissítő Hatással névre hallhat, ezért gyorsan ki is próbáltam. Mégpedig egy olyan alkalommal, amikor a kelleténél egy kicsit jobban megkapta az arcomat a nap. Ideális napozás után, amikor a bőrnek szüksége van rá, mert visszahidratálja a bőrt, az egyszer használatos maszk értékes hatóanyagokkal van átitatva, így bőrfiatalító és intenzív hidratáló hatása is van.

Tudtad?

A Vagheggi termékekben a fenntarthatóság és fair trade szempontok alapján találunk hatóanyagokat, a cég támogatja az Amazonas melletti közösségeknek munkalehetőségeit, a nők függetlenséghez és munkához való jogát, különösen Közép-Afrikában.

Kapcsolódó bejegyzések