Szerelmetes illatok a Betty Barclay-től

Az első szerelem érzése minden nő számára felejthetetlen. Éppúgy, mint az intenzív szerelem mély érzelmei, amelyek egy életen át tartanak. A Betty Barclay First Love és Everlasting Love két új és izgalmas illat, amelyek a szerelem különböző állapotait ragadják meg – hiszen a szerelem a legszebb dolog a világon!

A Betty Barclay Love kompozíciója a romantika, boldogság és az öröm pillanatait idézi fel, amelyek minden nőt megérintenek – függetlenül attól, hogy éppen most van-e a hetedik mennyországban vagy épp visszaemlékszik a szerelem kibontakozásának különleges pillanataira.

Betty Barclay Love

A szerelem izgalmas érzelemvilága
A szerelem mindenütt jelen van, hiszen minden életkorban és minden élethelyzetben kísér minket – miközben csodálatos inspirációként szolgál, és ez az inspiráció az illatvilágunkban is visszatükröződik: a Betty Barclay First Love egy könnyebb, a Betty Barclay Everlasting Love pedig egy intenzívebb illat. Mind a két kompozíció a maga módján érinti meg a szívet és az érzékeket, valamint minden nőt a romantika és a boldogság aurájával ölel át.

Betty Barclay Love perfumes

A gyümölcsös-virágos fejillatok gondoskodnak a kellemes frissességről. Az illattól függően a szívben kibontakoznak a könnyű és az egészen intenzív, romantikus komponensek. Az alapillat az érzéki, meleg illatoknak köszönhetően elvarázsol – minden összetevő közösen alkotja meg azt az illatvilágot, amely megdobogtatja a szívet, és előidézi a boldogságérzetet!

Betty Barclay First Love
A Betty Barclay First Love egy lágy, játékos illat, amely az első szerelemre emlékeztet.

Betty Barclay Everlasting Love
A Betty Barclay Everlasting Love a nagy érzelmek illata, amelyek egy életen át tartanak.

Kapcsolódó bejegyzések