Szépülj okosan!

Nemrég egy termékbemutatón vehettem részt, ahol az AMWAY bemutatta, legújabb termékét, a TRUVIVITY bőrszépítő rendszert. Ám a krémek és arcápoló termékcsaládok helyett most egy étrendkiegészítő együttest dobott a piacra. Nem is akár milyet!

Truvivity model shot

Légy a bőröd őre!

Régóta tudjuk, hogy bőrünk egészsége nem csak azon múlik, milyen krémeket használunk, hanem azon is, milyen ételeket és italokat fogyasztunk és hogyan élünk.  Az sem utolsó szempont, hogy miként gondoskodunk legnagyobb szervünkről, a bőrünkről. A szép bőr azt üzeni: „Jól érzem magam, odafigyelek magamra és magabiztos vagyok”. Manapság hidratálókkal, krémekkel és arctejekkel igyekszünk javítani megjelenésünkön, ám a bőr számára stresszt okozó főbb hatások belülről fakadnak: a helytelen étkezési szokások vagy a túl kevés pihenés csak néhány azon tényezők közül, amelyek károsan érintik a bőr egészségét.

Truvivity group product shot

Az új TRUVIVITY BY NUTRILITE szépségápolási rendszer egy éjszaka ható táplálékkiegészítőből és egy nappal fogyasztandó italporból áll, melyek belülről szépítik a bőrt. A PhytoInfuse és PhytoCeramide hatóanyag-együttest tartalmazó bőrszépítő rendszer hozzájárul a normál kollagéntermeléshez. A kollagén az irha és a felhám egészségének fenntartásában játszik döntő szerepet, segítségével a bőr hialuronsav és vízmegkötő képessége jelentősen javul. Ha itt minden rendben van, akkor a bőr ragyogó, kipihent és mindig hidratált lesz.

Bőrszépítés a természet erejével

A PhytoInfuse hatóanyag-együttes három növényi kivonatot tartalmaz: goji bogyó, csipkebogyó és szőlőmag. Az utóbbi kettőből készült kivonat megóvja a szervezet sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól. A PhytoCeramide hatóanyag-együttes pedig teljes kiőrlésű gabonából származó, természetes búzaceramidokat tartalmaz.

Truvivity Drink Pack

Elnyújtott hatás éjjel-nappal

A PhytoInfuse hatóanyag-együttest, C-vitamint és cinket tartalmazó Beauty Supplement étrend-kiegészítő megóvja a bőrt az oxidatív stressz káros hatásaitól. Egy buborék két tablettát tartalmaz, melyeket a napi szépségápolási rutin részeként este kell bevenni. A tabletta éjjel a bőr regeneratív éjszakai ciklusában közömbösíti a környezeti tényezők (pl. a napsütés, a légszennyezés vagy a zaklatott életvitel) káros mellékhatásait. A Beauty Powder Drink italpor kiegészíti a Beauty Supplement étrend-kiegészítő hatását. Az italpor a PhytoCeramide hatóanyag-együttesen kívül C-vitamint, cinket és vörös áfonya kivonatot tartalmaz.  A frissítő, grépfrút ízű ital reggel vagy a nap bármely szakában elfogyasztható, tápanyagai segítik a fáradtság és a kifáradás leküzdését, és támogatják a bőr egészségét.

Néhány szó a NUTRILITE márkáról

A kizárólag az Amway által forgalmazott NUTRILITE a világ első számú vitamin és étrend-kiegészítő márkája*. A több mint 80 éves tudományos és kutatási háttérrel rendelkező NUTRILITE sikeresen bevezette a „magtól a késztermékig” elnevezésű filozófiát, melynek célja a minőség megőrzése, és a termékek következetes minőségének, hatékonyságának és biztonságának szavatolása. A NUTRILITE  márka az egyetlen nemzetközi vitamin és ásványi anyag márka, amely a saját, tanúsított amerikai, mexikói és brazil gazdaságaiban* termesztett, betakarított és feldolgozott növényeket használja. A NUTRILITE 2008 óta az AC Milan étrend-kiegészítőinek hivatalos szállítója.

*Forrás: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims

Kapcsolódó bejegyzések