Sikkes modellek nappalra és estére

2020 június 2.
Sikkes modellek nappalra és estére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A RESERVED legújabb kollekciója tökéletesen bemutatja a kifogástalan nyári gardrób hangulatát, mely egyben praktikus és stílusos, hisz a munkahelyedről egyenesen indulhatsz a kora esti programokra is, s így tökéletesre fejlesztheted a „day to night” stílust. A kollekció arca, a sikeres és népszerű lengyel modell, Patrycja Gardygajlo, akit a leghíresebb lengyel és nemzetközi divat magazinok oldalairól ismerhetünk.

A RESERVED tervezői ezúttal a fehér és a bézs különböző árnyalataira koncentráltak. A könnyed és légies darabok, mint például a derekunkat kiemelő szatén csillogású zakó a hozzá passzoló nadrággal minden alkalomra tökéletes választás – a  sikkes stílust lazíthatjuk egy farmer inggel is. Mit szóltok egy könnyű kötésű, V nyakú pulóverhez, melyet a felhők ihlettek, egy A vonalú szoknyával vagy egy légies kabáthoz, elnagyolt zsebekkel, magasderekú nadrággal? Ebben a szezonban nem a színek kombinálásával, hanem a különböző textúrákkal és a szabásvonalakkal játszunk. Ami az anyagokat és a textúrát illeti a félig áttetsző ingek pasztell színekben, a finom anyagú felsők vagy csillogó bőr hatású darabok – melyek alól a testünk is kivillan – lesznek idén nyáron a kötelező darabok. A nyakkivágás is fontos szerepet kap: a hátunk hangsúlyozása, illetve a vállakat és nyakat kiemelő megoldások kerülnek előtérbe.

A RESERVED mindig is arra bíztatja vásárlóit, hogy legyünk bátrak, merjünk kísérletezni a különböző stílusokkal és divatirányzatokkal. A flitteres zakóhoz és nadrághoz ne csak az új évi bulik és farsang időszakában merjünk nyúlni, hanem tavasszal és nyáron hordjuk őket – hisz az anyag gyönyörűen tükrözi a napsugarakat és így biztosan minden szem rád szegeződik. Természetesen nem kell mindig az extravaganciára gondolni, ha stílusosan szeretnénk az utcára lépni, gondoljunk csak a skandináv nők megjelenésére: sokszor elég egy kiváló minőségű és tökéletes szabású póló, hogy a társaság divatikonjává váljunk. Ne feledjük a ruhákat sem, az első számú trend a spagetti pántos ruha lesz.

Az idei kollekció színskálája természetesen nemcsak az előzőleg említett fehér és bézs különböző tónusai: a levendula, a menta és a sötét zöld, a barna és a kék különböző árnyalatival találkozunk majd, s fontos az is, hogy a hasonló árnyalatokat, hasonló árnyalatokkal kombináljuk. A minták nem kapnak nagy szerepet ebben a kollekcióban, bár találkozunk egy többszínű és lélegzetelállító levél mintával is. A kiegészítőket érdemes közelebbről is megvizsgálnunk, különösan a bokánkra köthető szandálokat és az aktatáska stílusú táskákat.

Iwan Zalewski főszereplésével, a férfi kollekció színei és stílusa nagyon hasonló – mégis, a visszafogott lila helyett élénk rózsaszín és mély kék árnyalatok, illetve a minták is hangsúlyosabban köszönnek vissza egzotikus növények képében. A stílusos városi összeállítások mellett tökéletes darabokat találunk a vízparti nyaralásokhoz is. A csíkos, kapucnis pulcsi vagy kardigán, a széldzseki, a fehér sort, a sportos cipő (vagy espadriell) és a vitorlázás ihlette hátizsák tökéletes darabok egy hajón eltöltött napra. A hétköznapokba visszatérve, csak vegyél fel egy fehér nyári öltönyt kényelmes talpú cipővel vagy egy sötét könyékig érő pólót, hasonló árnyalatú sorttal és edzőcipővel.

Kapcsolódó bejegyzések