Magyar fiatalok appot fejlesztettek a vállalkozások megsegítésére

A járvány gazdasági hatásai jelentősek, ebből a szemszögből a helyzet legnagyobb károsultjai a kis- és középvállalkozások. A drasztikus forgalomcsökkenés miatti tartós bevételkiesés sok esetben a fennmaradásukat veszélyezteti, dolgozóik pedig bizonytalan jövővel állnak szemben.

A Salehub küldetése

Erre a problémára kínál megoldást magyar fiatalok új kezdeményezése, a SALEHUB #támogatom kampánya, kezdeményezése. Olyan online platformot fejlesztenek, amely a vállalkozásoknak késleltetett értékesítési felületetként szolgál, miközben a hétköznapi embereknek lehetőséget ad kedvenc üzleteik támogatására. A platformon számos résztvevő vállalkozás akciós kinálatát böngészhetjük, és magunk választhatjuk meg, mekkora kedvezményt szeretnénk igénybe venni a segítségünkért cserébe. Mindezeken felül az új szolgáltatás a vállalkozásoknak teljesen ingyenes, vagyis nincs sem regisztrációs díj, sem a vásárlásokhoz kötött jutalék.

Salehub

Hogyan működik? 

A kapcsolatfelvételt követően a vállalkozás regisztrálásra kerül a #támogatom platformra. Ezután a vállalkozás kiválasztja az általa preferált hozzájárulási formákat és a megjelenített kedvezmények tárgyait, majd elindul a kampányidőszak. Az időszak alatt a vásárlók akár kedvezményes termékekre vagy szolgáltatásokra jogosító kuponok
vásárlásával, akár a platform közösségi médián való megosztásával járulhatnak hozzá a vállalkozások támogatásához. Minden vállalkozás és támogatói számára biztosítunk megosztható tartalmat, hogy népszerűsíthesse saját #támogatom kampányát. A megvásárolt kuponokat a krízishelyzet enyhülését követően az adott üzletben, vagy szolgáltatóhelyen használhatják fel.

Salehub
Salehub

Miért jó ez egy vállalkozásnak illetve a vevőknek?
A platformot használva a vállalkozásoknak a jelenlegi krízishelyzet alatt új bevételszerzési lehetőségük nyílik, így fedezni tudják fenntartási költségeiket, továbbá megtehetik az első lépést a hatékony online jelenlét kiépítése felé. A vásárlók a platform segítségével kedvezményes áron juthatnak hozzá bizonyos termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, vásárlásaikkal és a kampány népszerűsítésével támogatva a hozzájuk közel álló vállalkozásokat.

 www.salehub.net

Kapcsolódó bejegyzések