Tudatos illat, tudatos embereknek

2021 szeptember 13.
Tudatos illat, tudatos embereknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az s. Oliver Pure Sense olyan vegán ikerillatok, ami arra összpontosítanak, hogy tisztán, őszintén, valóságosan és természetesen éljünk a mindennapokban.

Értelmet adni az életnek

Intenzíven élni az életet és hitelesen járni a saját utunkat – ez az a művészet, amit szüntelenül gyakorlunk. Mindig valami igazit, valami tisztát keresünk, ami nem elvonja a figyelmet magunkról, hanem hangsúlyozza a személyiségünket. Ez az illatunkra is érvényes: az s. Az Oliver Pure Sense gyengéd természetességgel és egyszerű tisztasággal vesz körül – és kiemeli, amit már magunkban hordozunk. Egy igazi illat – valódi és hiteles, ezért olyan magával ragadó.

1

A női illat: s.Oliver Pure Sense for Her

A bergamott és az ananász sugárzó elevensége tiszta élvezetről gondoskodik a kompozíció kezdetétől fogva – majd elmerül a szívben a törékeny magnóliák, a vizes bambuszlevelek és az érzéki rózsák virágos, átlátszó karakterében – s végül egy nőies fa-mósusz akkord meleg ágyában cseng le. Egy tiszta illat, amely a saját természetességét és nőiességét a külvilág felé közvetíti!

Fejjegy: ananász, citrom, bergamott

Szívjegy: magnólia, bambuszlevél, rózsa

Alapjegy: uszadékfa, mósusz, ambroxán

2

A férfi illat: s.Oliver Pure Sense for Him

A ropogós alma, a keserű grépfrút és narancs ismerős jegyei dinamikus felütést hoznak létre, majd átmennek a boróka- és tölgymohajegyek alkotta tiszta, markáns szívbe – végül mindez elvezet a tiszta férfiassághoz, amelyet cédrus-, szantálfa- és pacsulijegyek és világos, hiteles illat jellemez. Egy természetes illat, amely az elevenséget és a férfiasságot testesíti meg!

Fejjegy: alma, grépfrút, keserűnarancs

Szívjegy: borókabogyó, hinoki, levendula

Alapjegy: cédrusfa, pacsuli, szantálfa

3

A dizájn – letisztult és világos

Az értékes divatból vett tiszta grafikus formákkal összhangban az s.Oliver Pure Sense illatainak csomagolásdizájnja is a minimalista stílus jegyeit hordozza. Az egyszerű formák a kis dolgok okozta egyszerű boldogságra emlékeztetnek, és aláhúzzák az üvegek értékességét. Az átlátható dizájn folytatódik a dobozokon és címkéken, amelyek megismétlik a letisztult grafikus megjelenést, és az illat neve mellett a vegán pecsétet is megjelenítik. A visszafogott rózsaszín és a finom kék kontrasztos összjátékával az ikerillatok világos dizájnvonalról gondoskodnak. A lényegre összpontosít, ezért olyan különleges!

Kapcsolódó bejegyzések