ROUTE 66 – A szabadság és a vad férfiasság illata

2021 szeptember 15.
ROUTE 66 – A szabadság és a vad férfiasság illata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Határtalan szabadság, vagány életérzés – ezek jellemzik a híres amerikai 66-os országutat. Ezt a nevet viseli az új ROUTE 66 illatkollekció is, amely megtestesíti a fesztelen, autentikus életstílust, és amivel élmény megjárni az utat, amit „The Mother Road”,vagyis az „országutak anyja” néven is szoktak emlegetni.

ROUTE 66 – Easy Way of Life

A 66-os országút a kalandot és a szabadságot testesíti meg. Régi autóroncsok és elhagyott éttermek mellett haladva a ROUTE 66 férfi egyedül szeli át a végtelennek tűnő országutat. Előtte számos szellemváros fekszik, amelyek sejtetik, milyen volt egykor „az országutak anyja”. Nosztalgia lepi be a levegőt. Nyugalmat sugároz, miközben árad belőle az erő, a férfiasság és a függetlenség egyensúlya. Kezdetben a bergamott aromatikus frissessége érezhető, majd a Palo Verde fa izgalmas, fűszeres illata, és végül a hűvös levendula aromája jelenik meg.

Route 66_Easy way of Life

Fejjegy: bergamottolaj
Szívjegy: Palo Verde fa
Alapjegy: levendulaolaj

Aromás, karakteres illat, meggyőző modern frissességgel, gyümölcsös és kissé fűszeres dinamikával.

ROUTE 66 – The Road to Paradise is Rough

Porfelhő száll a levegőben, ahogy a Harleyn a ROUTE 66 férfi egy bár kavicsos parkolójába hajt. Megjelenés a javából. A szokásos italából rendel, és vonzó mosollyal nyugtázza a forró hangulatot. Míg a pincérnő a pult mögött az italát készíti, tekintetük találkozik. Csak egy ital, vagy egy nagy találkozás? Vajon mit tartogat még az éjszaka?

Route 66_Mood_4_Paradise

Fejjegy: alma
Szívjegy: fekete szarvasbőr
Alapjegy: levendula

Egy illat, amelyben orientális akkordok puha fás-vaníliás aromával és pézsmával egyesülnek. Mindazok számára, akik egyszerre akarják megtestesíteni az érzékiséget és a férfiasságot.

ROUTE 66 – From Coast to Coast
Hátrahagyva a legendás Grand Canyont, a sivatagban élő indián közösségeket, valamint számos kis és nagyvárost a ROUTE 66 férfija átengedi magát az arany strandoknak és a napsütésnek Los Angelesben – az álmok városában. Összekötőpont a kalandozó és szabadságkereső utazóknak, akik a 66-os útról érkeztek. A tengerparti grill és sör mellett az utazás élményeit osztják meg egymással. A citrom, ananász és zöld alma citrusos, friss nyitóakkordja után a hűvös levendula és a vizes liliomé a főszerep, hogy aztán a cédrusfa, ámbra és tonkabab édeskés-fás aromája zárja a sort.

Route 66_Mood_7_edited

Fejjegy: citrom, ananász, zöld alma
Szívjegy: levendula, liliom
Alapjegy: cédrusfa, ámbra, tonkabab

Egy illat, amely sportos frissességgel és igazán élénk jegyekkel bír, a szívjegyben fás férfiassággal kombinálva.

A férfias „Easy Way of Life”, „The Road to Paradise is Rough” és „From Coast to Coast” illatok 2021. szeptember elejétől kaphatók a boltokban.

Kapcsolódó bejegyzések