Romantikus pillanatok a Fossillal

2018 február 7.
Romantikus pillanatok a Fossillal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Valentin-nap. Ha a romantika szerelmese vagy, akkor számodra ez szívecskékkel körbedíszített ünnep minden bizonnyal a kedvenceid közé tartozik. Így vagyok vele én is: szeretem megadni a módját annak, hogy kifejezhessem, mit érzek a másik iránt. Ha pedig ehhez egy kis meglepetés is társul, akkor igazán nagy lesz a boldogság.

Mindenki másként ünnepli a szerelmesek napját. Van, aki bonbont, plüss mackót, vagy virágot vesz szerelmének, mások szerelmes idézetekkel teszik tele üzenőfalukat, vagy épp egy meghitt, romantikus vacsorával adják meg a módját annak, hogy a másik tudtára adják, hogyan is éreznek.

Valentin nap_ChicAndCharm

Minden megoldás jó, mint ahogy az is, ha otthon begubózva egymás karjában élitek meg a legszebb pillanatokat, épp úgy ezen a napon, mint bármely másikon. Én most mégis azoknak hoztam egy különleges ötletet, akik tárgyakban kifejezve szeretnének nyomatékot adni érzéseiknek, akár éppen Valentin-napon vagy más jeles ünnep alakalmával.

Fossil

Az amerikai Fossil márka története tökéletesen illik a szerelmesek napjához, ugyanis a tulajdonos és a tervező között egy szerelmi szál bontakozott ki, de ne szaladjunk ennyire előre! A nyolcvanas években járunk, amikor a dallasi Tom Kartsotis éppen azon tűnődik, hogy a jól menő jegyértékesítő vállalkozásának vezetése már nem okoz számára semmilyen kihívást. Új üzletet szeretne, és bár nem ért hozzá, de célja, hogy egy új design óra és divat világmárkát hozzon létre. Felkereste régi barátját, a menő designert, Lynne Staffordot és felkérte az órák tervezéséhez. Mivel kedvelte a 30-50-es évek jellegzetes amerikai stílusát, először ilyen témájú órákat terveztek. Mindketten tudták, hogy a design csak a magas színvonallal lesz jól eladható, csak így lesz sikeres a Fossil márka. A kifinomult tervezéshez japán szerkezettel látták el az órákat.

Fossil2 Fossil1

A big size órák is a Fossilnak köszönhetőek, a legenda szerint egy repülő útjuk alkalmával feltűnt nekik, hogy a stewardessek nagyméretű, férfi órákat viselnek, ami remekül mutatott finom csuklójukon. Így jött az ötlet a big size órákra, kifejezetten nőknek tervezve. A cég sikerét bizonyítja, hogy terveznek órát DKNY-nak, Michael Korsnak és számos világmárkának, és megvásárolták a dán Skagen céget is. A közös munka során Lynne és Tom egymásba szeretett és összeházasodtak. Immár közösen vezetik napról napra sikeres vállalkozásukat.

Valenti nap_ChicAndCharm

Ha pedig te is szeretnéd meglepni kedvesedet egy mutatós Fossil ékszerrel vagy órával, hoztam néhány példát, melyek most a legkedveltebbek. Ezeket most a Fashionwatch üzleteiben és a webshopon is megvásárolhatod.

Kapcsolódó bejegyzések